Hei! Er du min nye assistent?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Telemark

Arbeidssted:
Langesund

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Kim Edvind Edvardsen

Avdelingsleder

E-post:
kim.edvardsen@prima-assistanse.no

Telefon:
91339236

Beklager, denne stillingen utgikk den 17.01.2022.

Jeg er en gutt på 18 år fra Bamble som søker BPA-assistent. Jeg er rullestolbruker grunnet muskelsykdom. Men, selv om musklene ikke fungerer som de skal, så gjør resten av kroppen det. Jeg er interessert i gaming og anime og jeg spiller el-innebandy. Jeg er sosial og bruker mye tid på chatting med venner. Jeg har egen bil. Foreløpig er jeg avhengig av at noen kan kjøre den, men jeg har planer om å ta lappen selv.

Arbeidsoppgaver vil være blant annet å vekke meg og få meg klar til skole. Du må kunne være hjemme hos meg når jeg kommer fra skolen og du må hjelpe meg med ulike dagligdagse gjøremål. I tillegg må du hjelpe meg om kvelden slik at jeg får lagt meg. Det betyr ulike arbeidstider, alt fra tidlig morgen til sen kveld. Foreldrene mine er trøtte og slitne i helgene, så det hadde vært supert om du kunne jobbe kveld/natt fredag og lørdag, Siden jeg bor hjemme hos foreldrene mine, må du også hjelpe meg med å få slutt på maset til mamma (det vil si rydding og rengjøring av mine områder i huset). Siden vi har to katter, må du ikke være allergisk for dem.

Arbeidstider kan være morgen, ettermiddag/kveld og helger, først og fremst helgejobbing og tilkallingsvikar.

Erfaring innen helsevesen er ikke noe krav, du vil få nødvendig opplæring. Du må ha sertifikat, klasse B manuelt gir. Som assistent må du kunne trekke deg unna når jeg er opptatt, men du må gjerne involvere deg litt i mine interesser også.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/