Prima Assistanse Troms og Finnmark søker BPA-assistenter (5014)

Stillingstittel:
Vil du være med i mitt trygghetsteam?

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Troms og Finnmark

Arbeidssted:
Tromsø

Ansettelsesnivå:
Deltid Nattevakter 20% 30% 50% 80% 100%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest.

Kontaktperson

Nina Norberg

BPA-koordinator

E-post:
nina.norberg@prima-assistanse.no

Telefon:
91310126


Vil du være med i mitt trygghetsteam? 


Jeg er en ung dame på 28 år som trenger assistanse i hverdagen min for å kunne leve det livet jeg ønsker å leve. Jeg ser nå etter flere assistenter i mitt team.

Jeg ser etter deg som kan gå fast hos meg. Jeg trenger deg som kan gå 30%, 50%, 80% og 100%. Det er et stort behov for nattevakter og helger. Vi er ganske så fleksible også :)

Jeg er glad i humor og under de rette og trygge omgivelsene er jeg selv snar i replikkene og elsker en god samtalepartner som er like glad i å prate som det jeg er.

Jeg bor i egen leilighet og lever et selvstendig liv, men har noen helseutfordringer som gjør at jeg trenger assistenter i livet mitt. Jeg går selv, men har av og til bruk for rullestol. Til tross for dette elsker jeg fortsatt å holde på med aktiviteter, som svømming og være ute på tur og trenger derfor noen som kan være med meg på dette. Typiske oppgaver jeg trenger assistanse til er:

  • Mat
  • Trening
  • Husarbeid
  • Lettere personlig stell
  • Bli med meg på ulike avtaler som på sykehuset eller andre helseforetak (som ofte er sørpå)

For meg er det viktig å kjenne på trygghet sammen med mine assistenter. Trygghet får jeg når vi to har kjemi, kommuniserer godt sammen og du er trygg og rolig i deg selv. Jeg trenger deg som kan gjøre meg trygg i situasjoner som oppleves utrygge for meg, og som kan snakke for meg der jeg selv ikke har så lett for å uttrykke meg.

Jeg ønsker at du er:

  • Tøff og utadvendt
  • Positiv og sosial
  • Selvstendig og målrettet
  • Fleksibel
  • Engasjert, men samtidig rolig og trygg

Jeg er glad i fotografering, og ønsker gjerne at du er med meg så vi kan finne fine motiver. Kanskje er du litt kreativ?

Du må like humor, og du må tåle litt utfordringer og være forståelsesfull. Jeg har til tider et hektisk liv med en variert hverdag, men er også veldig glad i å kunne ta det med ro hjemme.

Det er fint om du har sertifikat og gjerne bil, men det stilles ikke krav til det. Du må snakke godt norsk, slik at vi kan kommunisere godt. På grunn av arbeidets art, oppfordres kvinner til å søke.


Blir du med på laget mitt?

Jeg ser fram til å bli kjent med deg :)


Søknadsfrist: Snarest!Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: Snarest!

Søk på denne stillingen