Prima Assistanse Troms og Finnmark søker assistenter

Stillingstittel
Superhelter søkes!

Arbeidsgiver
Vil du være min superhelt?

Arbeidssted
Vadsø

Ansettelsesnivå
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen er lukket og det er ikke lenger mulig å søke på den.

Superhelter søkes!


Jeg er en glad og energisk gutt på 5 år som har en moderat til alvorlig synssvekkelse. I tillegg har jeg hjertefeil og ernæringsutfordringer som gjør at jeg trenger ekstra assistanse for at hverdagen min skal bli så bra som mulig.

Jeg elsker å være ute og jeg er glad i å være på tur. Jeg er også glad i å finne på ting og jeg liker å ha det gøy. Det som kan være utfordringen min er at jeg ikke helt kjenner mine begrensninger, og da trenger jeg en voksen som kan hjelpe meg med å forstå når jeg trenger litt mer ro slik at jeg ikke blir så sliten.

Jeg er lidenskapelig opptatt av kjøretøy og lego. Jeg er veldig glad i å bygge nytt. Det ville vært en fordel om du også liker det og kan være litt leken sammen med meg.

Arbeidstiden vil være dag, ettermiddag, kveld, helg og ellers når det er helligdager og kanskje på noen reiser.

Det er viktig for meg at du er pålitelig og omsorgsfull, og at du er en trygg og rolig voksen.


Dine arbeidsoppgaver vil være variert, alt fra

o  Hente/bringe meg til barnehagen

o  Lek og aktivisering

o  Trening

o  Trening med hvit stokk slik at jeg vet hvor jeg kan bevege meg

o  Selvstendighetsstrening

o  Synstolking. Jeg er veldig nysgjerrig på alt som skjer rundt meg og hører jeg lyder så vil jeg vite hva det er slik at jeg på min måte kan danne meg et bilde på verden rundt meg.

o  Lek og moro i hverdagen.

o  Lett husarbeid.


Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg så trygg i jobben som assistent hos meg.

Siden mamma bruker sin bil i jobben sin så må du ha førerkort klasse B, samt disponere egen bil. Du vil selvsagt få kjøregodtgjørelse for det.

Det er viktig at du snakker godt norsk.

Du må ha plettfri vandel.


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Søknadsfrist: omgående