Vil du være min BPA assistent som gir meg motivasjon så ikke «rullestolen kommer og tar meg»

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Trøndelag, Levanger

Arbeidssted:
Levanger

Ansettelsesnivå:
Deltid 50 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale og så fort som mulig

Kontaktperson

Wenche Gran

BPA-Koordinator

E-post:
wg@primaassistanse.no

Telefon:
903 68 760

Jeg er en hyggelig og rolig dame som snart runder 50. Jeg søker en trygg, rolig, glad og sindig BPA-assistent i livet mitt. I dag sitter jeg alt for mye alene i min enebolig 2 km fra sentrum i Levanger, og trenger noen til å bistå meg med å komme meg ut og oppleve ting. Jeg går på krykker, men har en sterk vilje og stort mot til å trene balanse og styrke for å unngå å havne i rullestol. Jeg trenger likevel at du kan hjelpe meg med dette. Du vil også være min trygghet når vi går tur sammen, da jeg ikke er sterk nok til å gå alene. Vi skal også dra på konserter og i teater sammen, rake i hagen, måke snø, lage mat og ha det hyggelig.

I tillegg til det jeg beskriver ovenfor, vil typiske arbeidsoppgaver være:

  • Bistand til å strukturere uken
  • Alminnelig husarbeid
  • Assistere meg med personlig pleie, dusj og påkledning/avkledning.
  • Bli med meg til lege/tannlege/frisør osv

Jeg har egen bil som vi kan bruke for å komme oss dit vi ønsker og det er derfor viktig at du har førerkort (automatgir).

Jeg søker etter både faste assistenter og tilkallingsassistenter, og stillingsprosentene tilpasser jeg gjerne etter det som passer for deg.

Jeg har ingen erfaring med å ha BPA-assistenter fra før og har få timer per i dag. Det gjør at jeg må prioritere tiden med dere, og i første omgang tenker jeg en dagvakt fra 14-17, og en kveldsvakt fra kl 2030-2230. Blir fint å legge seg litt senere enn hva jeg er nødt til nå.

Hvem er du jeg søker utover det jeg har skrevet over?

  • Selvstendig og strukturert
  • Praktisk anlagt
  • Du har fokus på BPA-jobben.

Oppfordrer damer til å søke og en alder på 30 + har vært passende for meg tror jeg😊


Du vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring. Ifm jobb på høytidsdager, helger og kveld vil du få tillegg i lønn.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

 Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke imot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her". Du må besvare 2 korte videospørsmål i søknadsprosessen. Ingen grunn til stress – de er veldig enkle og greie.

Søk på denne stillingen