Prima Assistanse Troms og Finnmark søker etter deg som er glad i å arbeide med barn

Stillingstittel:
BPA assistent som er glad i å arbeide med barn

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Troms og Finnmark

Arbeidssted:
Vadsø

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Nina Norberg

BPA-koordinator

E-post:
nina.norberg@prima-assistanse.no

Telefon:
91310126

Til deg som er glad i barn, og er på jakt etter en ekstrajobb


Vi er en familie med 3 barn som har behov for en assistent ved ulike aktiviteter i hverdagen.

Vi som barn trenger deg til å hjelpe oss ved forskjellige gjøremål og hovedarbeidsoppgavene dine vil være å:

·      Assistere oss på og rundt våre fritidsaktiviteter. Vi har behov for kjøring til og fra aktivitetene primært. Vi er blant annet med på svømming der vi har behov for en del assistanse rundt selve aktiviteten.

·      Hente en eller to av ungene på skolen. Skolen slutter 13.30 mandag, tirsdag og fredag, og 14.15 onsdag og torsdag. Være med ungene etter skoletid til vi voksne kommer hjem fra jobb. Hjelpe til med lekser og assistere når de øver på musikk.

·      Husarbeid. Assistere oss med forskjellig husarbeid, slik som rydding og renhold eller at du ordner litt mat til ungene.

Vi ønsker oss en positiv, initiativrik og fleksibel person, som er glad i barn. En av oss er blind, og jeg trenger at du som voksen kan beskrive omgivelsene for meg slik at jeg kan danne meg mitt bilde på hvordan verden ser ut. Det vil derfor være viktig at du snakker tydelig og er god i norsk.

Ved ansettelse må du framvise politiattest med plettfri vandel.

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn, men du må ha førerkort klasse B.

Erfaring med barn eller synshemmede vil være et pluss, en ikke et krav.

Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egnethet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs, slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen