Er du flink til å motivere og har solid bilskade bakgrunn?

Stillingstittel:
Leder skade og lakk

Arbeidsgiver:
Birger N. Haug - Asker og Bærum Rud

Arbeidssted:
Rud

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Adil Arif

Driftsleder

Telefon:
97438343

Beklager, denne stillingen utgikk den 13.05.2022.

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler, og er også forhandler av Hyundai, Suzuki, Maxus, Isuzu og MG. Med snart 10 års erfaring med elektriske biler er vi sterke faglig og godt rustet for en fremtid som er elektrisk - tre av våre merker er storselgere på nettopp dette området! Vi er et solid selskap med en flat organisasjonsstruktur og korte beslutningsveier. Hos oss er ikke veien lang fra ide til gjennomføring. Menneskene i Birger N. Haug er engasjerte, faglig dyktige og omgjengelige. Vi har det gøy på jobb og latteren sitter løst.

Ønsker du å utvikle deg innen ledelse og bidra i å etablere og drifte en ny skade- og lakkavdeling?

I august i år flytter vi til et hypermoderne nytt bygg et steinkast unna. Dette blir et av de største bilvarehusene i Norge pålydende 17000 kvadratmeter, med en stor satsning på digitalisering og strømlinjeforming av ettermarkedsdriften. 

Vi søker nå en leder for vår nye skade avdeling på Rud. Du vil ha resultat og personalansvar. Stillingen er svært selvstendig og du blir ansvarlig for utvikling, fremdrift og lønnsomhet med rapportering til ettermarkedsleder. Du vil ha stor påvirkningskraft i sentrale avgjørelser, samt delta aktivt inn mot et sentralt fagmiljø i konsernet. Kanskje du er den rette til å bygge opp og drifte vår nye avdeling?

Her får du en rolle i hjertet av vår nye skade- og lakkavdeling.

Vi ser for oss at avdelingen kommer til å bestå av 8-10 medarbeidere fordelt på tre underfunksjoner: Oppretting, Lakk og Shine. Sistnevnte vil også få oppdrag fra vår mekaniske avdeling. Vi har allerede fire medarbeidere på plass, og har annonse ute for resten, deriblant deg.

Du vil få en rolle der du vil være tett på linjen og miljøet samtidig som at du vil ha direkte innflytelse på selskapets retning. Du vil ha en variert og givende hverdag bestående av kontinuerlig arbeid med å optimalisere drift kombinert med å utvikle, motivere og involvere medarbeidere til å oppnå individuelle og felles mål. For å lykkes med dette må du være en god rollemodell med en god dose drivkraft og et brennende ønske om å skape resultater!

Hva kan vi tilby deg?

 • Unik mulighet til å bygge opp en avdeling fra bunn av og drifte denne.
 • En nøkkelrolle i et solid selskap i sterk vekst.
 • En trygg arbeidsgiver som tør å satse på utvikling.
 • God oppfølgning og personlige utviklingsmuligheter.
 • En variert, spennende og utfordrende arbeidshverdag der du vil ha sterk innflytelse.
 • Motiverte, faglig dyktige og trivelige medarbeidere.
 • Et arbeidsmiljø basert på sterk kultur og samhold. I vår årlige medarbeider undersøkelse fikk skadeavdeling blant de høyeste skårene i hele konsernet!
 • Du vil jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer.
 • Konkurransedyktig lønn.
 • Gode behandlingsforsikringer og pensjonsordninger.
 • Personalrabatter.

Vi ser etter deg som:

 • Er en tydelig, ærlig og involverende leder.
 • Er flink til å motivere og engasjere medarbeidere.
 • Har gode kommunikasjon og samarbeidsegenskaper.
 • Har erfaring med bilskade, gjerne fra tilsvarende rolle.
 • Har god økonomi- og forretningsforståelse.
 • Er strukturert og handlekraftig.
 • God bilteknisk forståelse.
 • Flink til å håndtere mange baller i luften.

Høres dette spennende ut? Da håper vi å høre fra deg!

Om Birger N. Haug

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi Hyundai-forhandler, og er nå også forhandler av Maxus, Isuzu og MG. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker og Bærum, Lillestrøm, Follo, Drammen, Røyken, Gardermoen, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 400 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre, både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og i 2020 var vi Norges niende største bilforhandler med over 8000 leverte nye og brukte biler. Samlet omsetning var 3 mrd. i 2021 og vi har som mål å omsette for over 3 mrd. i 2022.