VIL DU BLI MED MEG PÅ OSLO MET TIL HØSTEN? 80 % FAST ASSISTENTSTILLING

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
VIL DU BLI MED MEG PÅ OSLO MET TIL HØSTEN?

Arbeidssted:
Lillestrøm

Ansettelsesnivå:
Deltid 80 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
01.06.2022

Ønsket oppstart
08.08.2022

Kontaktperson

Elin Skogly

Avdelingsleder Prima Assistanse Romerike

E-post:
es@primaassistanse.no

Telefon:
93605550

VIL DU BLI MED MEG PÅ OSLO MET TIL HØSTEN? 80 % FAST ASSISTENTSTILLING

Jeg er en hyggelig jente på 19 år som bor i Lillestrøm som søker etter brukerstyrt personlige assistent (BPA) med oppstart i august. Til høsten starter jeg forhåpentligvis på barnehagelærerstudiet ved Oslo Met i Oslo, og trenger en assistent i tillegg til den jeg har i dag for å dekke opp hele uken. Oppstart i stillingen vil være 8. august.

Studieplanen får jeg ikke før i august, men jeg vil trenge assistanse fra kl. 0700 til ca. kl. 1700 hver ukedag. I tillegg har jeg behov for assistent f.eks. en lørdag, ett par kvelder i måneden eller en helg på hytta, noen fri-/feriedager og ca. 2+2 uker i sommerferien. Dette gir gjennom studieåret et snitt per uke på 30 timer per assistent ut fra det vedtaket jeg har under studietiden, noen færre i sommerferien. I og med at jeg nå trenger to assistenter, er det fint om du kan være tilkallingsvakt hvis den andre assistenten er forhindret fra sine vakter.

Egenskaper jeg ser etter:

  • Du er positiv, kreativ og løsningsorientert
  • Du er pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid
  • Du er ansvarsbevisst og tålmodig
  • Du må behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Du kan ta ting på sparket i en for meg ny studiehverdag
  • Du må være strukturert

Jeg leter etter en som ser muligheter fremfor begrensninger, og som mener at alle har rett til et liv på like vilkår selv om de har noen utfordringer. Høres dette ut som deg? Da håper jeg at nettopp DU søker!

Du må bistå meg i daglige gjøremål, i tillegg til litt trening og tøying innimellom. Du skal være en forlenget arm til en som er avhengig av rullator og rullestol - alt fra å være skrivehjelp under forelesninger og forflytning der det ikke er tilrettelagt, til matlaging, samtale og fritidsaktiviteter. Arbeidstiden vil stort sett være hjemme hos meg, på Oslo Met sin campus i Oslo og i praksis og aktiviteter i Oslo/nærområdet.

Du må ha førerkort klasse B for manuelt gir siden du må kjøre inn til campus i Oslo, til praksisplasser og andre aktiviteter, slik at vi får med oss elektrisk rullestol og rullator.

På grunn av spesifikke arbeidsoppgaver ønsker jeg jenter mellom 20 og 30 år å søke, og personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse).

Setter pris på om du ønsker å legge ved et bilde av deg selv :-)

ER DU LIKE SPRUDLENDE SOM MEG? 

Søk på stillingen ved å trykke "SØK HER"

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen