Aktiv jente på 11 år søker BPA assistenter

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Aktiv jente på 11 år.

Arbeidssted:
Fenstad, Nes

Ansettelsesnivå:
Deltid 90%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
02.05.2022

Ønsket oppstart
Opplæring i uke 32

Kontaktperson

Stine Alnæs

BPA-Koordinator

E-post:
sa@primaassistanse.no

Telefon:
93619465

11 år gammel jente med muskelsykdom søker etter engasjerte og hjelpsomme assistenter(BPA).

Jeg er ei jente på 11 år som har en muskelsykdom. Dette gjør at jeg trenger assistanse på mange arenaer. Derfor trenger jeg DEG. Jeg har hatt assistenter siden jeg gikk i barnehagen. Assistenten bidrar til at jeg kan leve et selvstendig liv og delta på de aktivitetene jeg ønsker. Jeg går i 5.klasse på Fenstad skole. Liker å være sammen venner på skolen og i fritid. Elsker å bade det er derfor en forutsetning at du kan bli med meg i svømmehallen og ellers der muligheten byr seg. Av faste aktiviteter er det svømming og teater. Andre interesser er være med venner, tik-tok, serier, shopping, være sammen hunden og katten vår. Teamet består av to faste på 90% og faste helge/ferie assistenter i tillegg til noen på tilkalling. De to på 90% skal nå videre til studier så jeg trenger nå to nye supre unge jenter inn i teamet. Kjemi er alfa og omega og plettfri vandel et must.

Jeg har i dag assistanse fra 07.00 til ca 19.00/21.00. også i skoletiden. Du må kunne jobbe turnus. Reiser kan forekomme. Jeg har også en lillebror og oppgaven kan være å ivareta han mens mamma eller pappa er med meg. Du vil ha et ansvar for at hverdagen flyter litt lettere for foreldrene mine. De bor hver for seg men ikke sammen.

Jeg søker kvinner (p.g.a arbeidets art) i alderen 18-30 år som ønske rå være min personlige assistent.

DU vil få et interessant og givende arbeid med ei blid og kvikk jente. Du har godt humør, er fleksibel, pålitelig, selvstendig, initiativrik, arbeidsvillig og ønsker å være med meg på alle mine sprell. Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig. Det er også viktig at du er fysisk sterk da det må påregnes noe løfting utenfor tilrettelagt område (ferier, turer). Du kan ikke røyke da du er tett på meg og må være forsiktig med parfyme. All opplæring vil bli gitt, men som nevnt kjemi er helt avgjørende.

Vi har katt og hund så du må like dyr og ikke ha allergier for disse.

Det er et krav til at du er 18 år og at du har førerkort (for manuelt gir).


Tenker du at dette er noe som kan passe for deg? Skriv til meg om hvorfor du vil jobbe med meg? 


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen