Prima Assistanse Vestfold søker etter BPA Assistent deltid og sommervikarer til en mann på 53 år

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Mette Hansen

BPA koordinator

E-post:
mette.hansen@prima-assiistanse

Jeg er en mann som trenger hjelp til daglig livets gjøremål. Noen av oppgavene dine vil være hjelp til personlig stell, matlaging ovs.

Egenskaper jeg setter pris på hos deg er godt humør, at du er samarbeidsvillig og fleksibel. Jeg foretrekker at du ikke røyker og at du snakker godt norsk.

Jeg er meget samfunnsengasjert og liker å være aktiv. Derfor må du ha førerkort kl. B. og har mulighet til å assistere meg når jeg reiser bort.

Arbeidet går i turnus. Du må regne med kvelder og helger.

Siden personlig kjemi er viktig, er det 3 mnd prøvetid.

Menn oppfordres til å søke. Det kreves ingen formelle kvalifikasjoner "Søknadstekst settes inn her"


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen