Ung mann i rullestol i Oslo søker flere assistenter til meningsfylt jobb

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Ung mann i rullestol i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid Det blir vi enige om %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Beklager, denne stillingen utgikk den 18.05.2022.

Kunne du tenke deg en meningsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver? Er du i tillegg fleksibel og kan snu deg rundt på kort varsel, kan du være akkurat den jeg søker etter.

Litt mer om meg og mitt assistansebehov:

Jeg er en livsglad, spontan, positiv og aktiv student bosatt i Oslo. Aktivitetene er alt fra å være med venner, gå på kino, gå på konserter, jobbe med ulike mediating, og å være aktiv i organisasjonslivet. Med andre ord, som assistent for meg får du mulighet til å være med på mye gøy!

Så har det seg slik at for at jeg skal kunne gjøre alle disse tingene har jeg behov for assistanse til personlige og praktiske gjøremål fra morgen til kveld. Derfor er det viktig at du er punktlig, tålmodig, har et åpent sinn, og at du trives med og takler varierte arbeidsoppgaver. Det er fint om du er tilstede på jobben og sosial, men kan trekke deg tilbake når det trengs. Er også lurt om man er litt sporty. Det er ingen krav om utdanning da opplæring vil bli gitt og personlig egnethet vil bli vektlagt. Dersom du liker å se på film blir jeg ekstra glad, for det er noe jeg virkelig liker.

Arbeidsoppgaver:

Variert arbeid med både personlig assistanse og praktiske gjøremål. Disse oppgavene kan være alt fra å hjelpe meg med dusj, matlaging, husvask, forflytning og assistere meg på ulike sosiale aktiviteter. Er du usikker på hva det vil si å være personlig assistent kan du lese mer om Brukerstyrt personlig assistanse her: www.prima-assistanse.no  

Arbeidstid:

  • ·        Jeg trenger faste assistenter på dagtid
  • ·        Jeg trenger faste assistenter til helgevakter, både dag og kveld
  • ·        Sommervikarer - spesifiser gjerne i søknaden når du er tilgjengelig for å jobbe i sommer

Spesifiser i søknadsteksten hvilken stilling du ønsker og hvor mye du kan jobbe.

Jeg tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

Plettfri vandel er et krav og politiattest vil bli krevd. 


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/