Bli med å gjøre enhver leder til en god rekrutterer!

Stillingstittel:
Recruitment Success Manager

Arbeidsgiver:
Vilect AS

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Kontaktperson

Nicolai Kirkeng Vennerød

HR Business Partner

Telefon:
99429000

Beklager, denne stillingen utgikk den 16.05.2022.

Vilect er en teknologidrevet rekrutteringstjeneste som setter ledere i stand til å rekruttere profesjonelt og effektivt på egenhånd. Vi består av et solid fagmiljø på rekruttering, salg og teknologi, og har et velrenommert rekrutteringsselskap på eiersiden. Vi utvikler vår egen software som gir alle ledere tilgang til den kompetansen som trengs for å gjøre førsteklasses rekrutteringer. Vi er fortsatt en startup, men tjenesten vår er velprøvd gjennom flere tusen rekrutteringer. Vi har sterk vekst og passerte i fjor over 100 kunder.

Hva gjør en Recruitment Success Manager

For å kunne hjelpe enda flere ledere med rekruttering utvider vi nå vårt Recruitment Success-team. Din jobb er kort fortalt å hjelpe rekrutterende ledere å forstå hva de søker etter og følge dem gjennom prosessen til en ansettelse. Dette innebærer blant annet å:

  • Intervjue lederne for å avdekke kritiske områder i stillingen de ønsker å besette.. 
  • Bygge skreddersydde rekrutteringsprosesser for å sikre vellykkede ansettelser.
  • Skrive og forbedre stillingsannonser. 
  • Dele utlysninger i sosiale medier.
  • Følge opp lederne gjennom prosessen for å sikre god framdrift og kandidatopplevelse.

Teamet bak Vilect har lang bransjeerfaring og har ledet vei for en positiv utvikling i rekrutteringsbransjen. Vi har med oss dyktige investorer som ArkwrightX, Trond Riiber Knudsen og flere suksessfulle gründere. Nå søker vi deg som er interessert i rekruttering og vil bidra til at AS Norge gjennomfører kvalitetsmessig bedre og ikke minst mer rettferdige rekrutteringsprosesser. 

Hos oss får du

God lønn og faglig utvikling med sertifisering i de psykometriske testverktøyene vi benytter oss av. Du får jobbe i et fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer. Vi har kontorlokaler sentralt i Vika, men legger til rette for at du kan jobbe fra der du vil. 

Du får muligheten til å gjøre en forskjell for hundretusener av mennesker som er på jobbjakt. Vi er fleksible med hensyn til antall timer, men ønsker gjerne at du kan jobbe 8 timer eller mer per uke.

Vi søker etter deg som:

Er nysgjerrig på skjæringspunktet mellom teknologi og organisasjon, ledelse og rekruttering. Du kommuniserer klart og tydelig, og liker å skrive tekster. Du er fleksibel og løsningsorientert, og evner å se nye og bedre måter å løse oppgaver på.

Trigges du av muligheten til å jobbe med noe nytt og fremtidsrettet? Da håper vi å bli bedre kjent med deg!

Studenter oppfordres til å søke. Det er en fordel om du studerer HR, Organisasjon, Ledelse eller psykologi - eller bare har en sterk interesse for rekruttering som fagområde.

Du trenger ikke CV eller søknadsbrev

I vår søknadsprosess trenger du ikke laste opp CV eller søknadsbrev, men vi ber deg svare på et sett med spørsmål slik at vi kan bli bedre kjent med deg.

Om Vilect AS

Folkene bak Vilect har arbeidet med teknologi, rekruttering, salg, strategi og organisasjonsutvikling i over 20 år. Vår ambisjon er å gjøre Vilect til et naturlig utgangspunkt for selskaper som skal ansette, der de kan få en skreddersydd prosess som sikrer objektive, strukturerte og faglig gode prosesser. Vi består i dag av ni dyktige og engasjerte ansatte, som ikke er redde for å utfordre og tenke nytt.