Blid jente på 5 år søker bpa assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Blid jente på 5 år

Arbeidssted:
Tiller

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh

BPA-Koordinator

E-post:
monica.bergh@prima-assistanse.no

Telefon:
47257395

Jeg er en blid og eventyrlysten jente på 5 år. Jeg går i barnehage på dagtid i hverdagen og stortrives der. Jeg har behov for assistenter etter barnehagen og i helgene. Å søker derfor etter deg som vil være min støtte på ettermiddag, natt og helg. Jeg liker å bruke tiden min på aktiviteter som svømming, sykling, morsomme leker og tur i naturen .

Jeg sitter i rullestol og har begrenset med kommunikasjonsalternativer. Derfor trenger jeg BPA for å få til en aktiv hverdag. Jeg har behov for en tålmodig og erfaren voksen som kan bli med meg på forskjellige aktiviteter. Jeg ser derfor etter en trygg assistent som kan bli med meg ut på forskjellige eventyr, og som kan passe på meg i løpet av natta så mine foreldre får sove om natta.

Dine oppgaver vil være:

-       Pleie og stell

-       Matlaging

-       Leke med meg

-       Delta på diverse aktiviteter

-       Hverdagslige husholdningsoppgaver

-       Holde øye med meg om natten

Grundig opplæring vil bli gitt.

 

Vi ser etter deg som:

-       Har erfaring med barn

-       Er tålmodig

-       Er fleksibel

-       Pålitelig

-       Omsorgsfull

-       Ansvarlig

-       Kan snakke flytende Norsk eller Engelsk


Krav om førerkort og plettfri vandel. Grunnet arbeidets art oppfordres kvinner til å søke. 


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen