Livsglad voksen gutt på 57 år søker brukerstyrt personlig assistent.

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
1514 Lyngdal

Arbeidssted:
LYNGDAL

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Marie Haraldseid

BPA koordinator

E-post:
mh@prima-assistanse.no

Telefon:
47613065

Livsglad voksen gutt på 57 år søker brukerstyrt personlig assistent. 

Jeg ønsker at du som er leken og impulsiv søker på denne stillingen. Jeg er på utkikk etter gode assistenter, det er det viktigste. Jeg oppfordrer menn også til å søke, men ansetter de som jeg ser at kjemien kan bli god med uansett kjønn.

Jeg liker det meste av musikk, men kanskje country mest. Derfor er det fint om du er glad i å gå på konserter om anledningen skulle by seg eller en tur på puben for å se en fotballkamp. Ellers er jeg interessert i MC, fotografering, sosiale medier og liker godt å komme meg ut på turer i nærområdet.

Jeg trenger hjelp til personlig stell, ellers er det mest ønsket om å leve livet som teller!

Opplæring vil bli gitt. 

Setter noen krav, men ikke så mange. Du må være lærevillig, vite litt om hva BPA er, være til å stole på og i tillegg kunne jobbe noe fleksibelt (dag/kveld/helg). Ikke nattarbeid. 

Hvis du synes dette høres spennende ut; send en søknad snarest mulig. Vi foretar fortløpende intervjuer og håper å ansette i flere typer stillinger; derfor er din søknad viktig. Det vil være både faste stillinger i forskjellig prosent og tilkallingsvikar-stillinger. Vær tydelig i søknaden på hvilken stillingsprosent som er aktuelt for deg.

Tarifflønn. Gode betingelser. AFP.

Håper å høre fra akkurat deg.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen