Jente på 21 på Grefsen i Oslo søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Jente på 21 på Grefsen i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid 53 %

Stillingstype:
Vikariat

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Renee Marie Elli

BPA-koordinator

E-post:
renee@prima-assistanse.no

BPA-assistent søkes til Grefsen i Oslo

Har du lyst på en allsidig og meningsfylt jobb? Bor du i nærheten av Grefsen eller Bærum, og kan jobbe oppdelte dager? Da håper jeg du leser videre og at du er den jeg leter etter!

Vi søker etter en fleksibel assistent til en jente på 21 år med epilepsi og kognitiv svikt. Du vil bli kjent med en sprudlende og kjærlig jente som det er lett å bli glad i, men som også kan være krevende når dagsformen ikke er helt på topp. 

Er du student eller har en fleksibel hverdag? I denne jobben har du mulighet til å kombinere både jobb og studier på praktisk vis!

Arbeidsdagen vil være delt i to, og jobben omhandler kjøring/følging fra Grefsen i Oslo til Aurora dagsenter i Bærum (17 km – ca. 21 min med TT taxi/bil), samt henting på Aurora for transport tilbake til Grefsen.

Oppmøte på Grefsen kl. 08.00 hver hverdag, og deretter henting på Aurora kl 14.30. Det er beregnet 2 timers arbeid hver vei. Dersom du har egen bil kan bilgodtgjørelse påregnes. Hvis ikke benyttes TT-kort ved bestilling av taxi.

Arbeidstid:

·       4 timer mandag-fredag, ca. 53 % stilling, oppdelt på morgen og ettermiddag. 08-10 og deretter 14.30-16.30

·       Oppstart så fort som mulig

·       Fri i skoleferiene

·       10 dager fri i september

·       Dette er et vikariat med oppstart snarest og varer til juni 2023

Ønskede kvalifikasjoner:

·       Selvstendig

·       Ansvarsfull

·       Pliktoppfyllende

·       Har en god dose humor og er leken

·       Evne til å delta på jenta nivå

·       Evner å holde hodet kaldt i uforutsette og stressende situasjoner

·       Erfaring med epileptiske anfall er en fordel, men ikke et krav

·       Egen bil er en fordel, men ikke et krav

Krav til søker:

·       Trives med oppdelt arbeidshverdag

·       Førerkort

·       Plettfri vandel

Virker dette interessant for deg? Da vil vi gjerne at du sender oss din CV, og svarer på spørsmålene i skjemaet vedlagt i linken. Det er en stor fordel at du også legger til en liten videosnutt.

Aktuelle kandidater blir innkalt fortløpende til intervju, så ikke nøl med å søke!


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen