23 år gammel jente søker BPA-tilkalling

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Ida Aspehaug

BPA-koordinator

E-post:
ida.aspehaug@prima-assistanse.no

Telefon:
46443358

Jeg er ei jente på 23 år som søker etter personlig assistent til min hverdag.

Jeg har en muskelsykdom og trenger derfor hjelp til mange praktiske ting både hjemme i leiligheten og andre steder jeg er. Jobben din blir derfor å være mine «armer og bein».

Jeg ser etter en assistent som kan skrive under på følgende:

  • Selvsagt liker du å hjelpe andre, du er gjerne litt praktisk og du liker å ha det reint og hyggelig rundt deg. Du kan følge en tydelig oppsatt plan og trenger ikke at noen stadig minner deg på hva som forventes av deg.
  • Du takler fint at det er rolig og lite «action» rundt deg. Jeg trenger å ha noen i nærheten, men jeg er også glad i å være alene, selv om jeg ofte må ha hjelp. Derfor vil mine assistenter ha noe tid til disposisjon mens de er her.
  • Du trenger billappen, klasse B. Jeg har bil og kjører vanligvis selv, men det kan være behov for at du kjører.
  • Ellers ser du rett og slett på deg selv som et rimelig oppegående medmenneske. Hva som trengs av medisinsk og praktisk kompetanse er ikke mer enn at jeg klarer å lære deg opp i det.

Jeg trenger assistent på dagtid, kveldstid og natt. Skriv gjerne i søknaden hvor mye og eventuelt på hvilke tidspunkt du ønsker å jobbe.

Er du ei jente mellom 20-30 år, har du en ekstra fordel når jeg skal vurdere stillingene, men bare søk dere andre også.

Ser frem til å høre fra deg!


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen