Dame svaksynt 30-årene søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent - Hamar

Arbeidsgiver:
Dame svaksynt 30-årene

Arbeidssted:
Hamar

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Elisabeth Lillegrend

BPA-Koordinator

E-post:
elisabeth@prima-assistanse.no

Søker assistenter til en eller flere deltidsstillinger og tilkallingsvikarer,

 Jeg er en dame på 32 år som bor i Hamar kommune. Jeg trenger nå flere assistenter til min BPA-ordning. Jeg søker etter assistenter i faste deltidsstillinger og tilkallingsvikarer.

Jeg har bakgrunn innen musikk som jeg er glad i og jeg liker å være aktiv og ute i naturen. Jeg er også glad i å lage mat og utforske nye retter. 

Jeg har mye glede av å lete etter gode bruktkjøp og små oppussingsprosjekter.

Jeg er en vitebegjærlig person som liker å lære nye ting, og gir meg sjelden før jeg har funnet det svaret jeg er på jakt etter. Jeg er glad i å spøke og tulle og tar ikke meg selv så høytidelig. Det kan derfor være en fordel om du deler disse kjennetegnene. 

Jeg ser etter deg som:

·      Liker å være aktiv og engasjert.

·      Setter pris på humor i hverdagen.

·      Er nysgjerrig og liker å finne ut av ting og å forstå mennesker.

·      Setter pris på prosjekter uten bruksanvisning.

·      Genuint ønske om å hjelpe meg til å få en bedre hverdag.

·      Er opptatt av detaljer og liker systemer.

·      Ikke synes husarbeid er det kjedeligste som finnes.

·      Er fleksibel og takler forandringer.

·      Har erfaring fra, og/eller interesse for helsefag.

·      Er trygg på deg selv i dialog med både meg og arbeidsleder, og er åpen for å finne løsninger i kommunikasjon rundt oppgaver og arbeidstider.

·      Er serviceinnstilt og opptatt av å være imøtekommende

Arbeidsoppgaver og rollen som assistent:

Å være assistent i en BPA-ordning er en veldig annerledes jobb enn du (mest sannsynlig) har hatt tidligere, da det er et serviceyrke selv om du jobber med helserelaterte utfordringer.

Dine oppgaver vil i hovedsak være rettet mot husarbeid og andre praktiske oppgaver, men du burde likevel takle, og vise forståelse rundt utfordringene jeg lever med. Som assistent skal du utføre de oppgavene jeg selv ville gjort hvis jeg kunne, på den måten jeg selv ville gjort det. Det er derfor viktig å reflektere over hvordan du evner å sette deg inn i andres systemer og levemåter. 

Du vil være veldig tett på meg og mitt liv, både på gode og mindre gode dager. Derfor er det veldig viktig at du er trygg på deg selv og evner å opprettholde god kommunikasjon uavhengig av situasjon.

Kort oppsummert er din rolle å legge til rette slik at jeg kan leve livet slik jeg selv ønsker.

En av mine utfordringer er at jeg er svaksynt og derfor er jeg helt avhengig av at mine systemer og plassering av ting i hjemmet blir opprettholdt, det er derfor ekstra viktig at du er en person med ganske god hukommelse. Lurer du på hva det vil si å være svaksynt anbefaler vi å lese mer på Norges Blindeforbund: https://www.blindeforbundet.no

 

Jobben som BPA er et litt annerledes serviceyrke, og det er greit å se litt på hva andre har erfart i slike jobber. Sjekk gjerne andres erfaringer med assistentyrket i linken her: 

https://www.youtube.com/watch?v=VJIjulno-8I

 Jobben krever ingen utdannelse eller tidligere erfaring med assistentyrket da nødvendig opplæring og veiledning vil bli gitt. Du vil få innføring i mine utfordringer og opplæring i hvordan å legge til rette for meg både inne og ute.

 Arbeidstider:

Kjernetiden jeg trenger hjelp er klokken 13.00-20.00, og vaktene er hovedsakelig på 4 timer per vakt. Ordningen går 365 dager i året så du må være forberedt på å jobbe i skoleferier og høytider. Hvis du har begrensninger eller preferanser angående arbeidstid må dette oppgis i søknaden. 

Det kan også være aktuelt med følge på reiser med/uten overnatting.


Krav til stillingen:

- På grunn av mine utfordringer er det et krav at du har gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig.

- Det må fremvises politiattest.

- Førerkort klasse B.

- Det er en fordel om du har egen bil du kan disponere i ordningen. Det gis kjøregodtgjørelse.

- Ikke ha katteallergi eller være redd for katt. (jeg har en innekatt som elsker kos)

- Hvis du røyker må du kunne stille på jobb i klær uten røyklukt da jeg er følsom på lukt. Av samme grunn kan du bli bedt om å møte på jobb uten sterk parfyme.

- På grunn av arbeidets art ønsker jeg kun kvinnelige søkere.

- Personlig egnethet vil vektlegges.


Søknader behandles fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju. Første runde med intervjuer vil holdes over video for å opprettholde anbefalinger rundt smittevern. Intervjuer vil holdes fortløpende. Stillingene kan derfor bli besatt før søknadsfristen er ute.

 

Høres dette ut som en passende jobb for deg, søk da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg.

 

PS: jo mer du skriver om deg selv i søknaden jo lettere blir det for meg å bli kjent med deg på forhånd.


Min mor vil være arbeidsleder og mens du tilbringer tiden med meg.

Prima Assistanse er arbeidsgiver.


 

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen