Voksen dame 50åra søker deg som vil gjøre en forskjell

Stillingstittel:
BPA assistent - Hamar

Arbeidsgiver:
Voksen dame 50åra

Arbeidssted:
Hamar

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson

Elisabeth Lillegrend

BPA-Koordinator

E-post:
elisabeth@prima-assistanse.no

Vil du gjøre en forskjell for meg?

Jeg er en dame i 50åra som trenger assistanse i hverdagen. Etter et hjerneslag har jeg nå kommet hjem for videre rehabilitering. Jeg er ei glad og sosial dame som trenger gode assistenter som vil gjøre en forskjell i hverdagen mens mannen er på jobb. Jeg søker damer pga arbeidets art.

Arbeidsoppgaver jeg trenger assistanse til

- samtalepartner

- medspiller når vi spiller kort

- lage måltider

- noe husarbeid

- trening

- tilsyn

Det er viktig at du snakker flytende norsk Kjemi er avgjørende.

Arbeidstid vil være klokka 08-16 mandag til fredag.

Du må kunne jobbe gjennom sommeren.

Oppstart så snart som mulig, slik at det vil bli gjennomført intervjuer fortløpende. Kun aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju.

I første omgang midlertidig ansettelse, med mulighet for fast.

Min mann vil være arbeidsleder, mens Prima Assistanse er arbeidsgiver.

Lønn: kr 185,38 per time.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen