Prima Assistanse / Aktiv dame på Malvik søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Aktiv dame på Malvik

Arbeidssted:
Vikhammer

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh

BPA-koordinator

E-post:
monica.bergh@prima-assistanse.no

Telefon:
47257395

Har du lyst til å jobbe med ei aktiv, livsglad, voksen dame på 60 år? Som BPA- assistent hos meg vil du få forskjellige oppgaver som jeg trenger en hjelpende hånd til. Jeg har CP med litt gang funksjon, men sitter for det meste i rullestol. 

Oppgavene er forskjellige, alt ifra vanlig husarbeid, være min sjåfør til mine avtaler som jeg har i perioder fullt program med. Videre får du også delta i min families aktivitet som vi gjør i helger, det finner vi ut av sammen etter hvert. Først og fremst skal du være min høyre hånd i mine oppgaver.

Jeg søker deg som

  • har førerkort
  • er pålitelig
  • er aktiv
  • er ryddig

Mann eller dame spiller ingen rolle så lenge vi har god kjemi.

Du kan ikke være allergisk, da vi har husdyr.

Arbeidstid vil være både dag og kveld, samt noen helger. Fleksibilitet er et stort pluss.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen