Vil du bli med i Kjetil Andrè sitt assistentteam sammen med oss?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Tegnspråkbruker

Arbeidssted:
Sjetnemarka

Ansettelsesnivå:
Deltid Variabelt %

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anniken Aasen

Avdelingsleder

E-post:
anniken.aasen@primaassistanse.no

Telefon:
41500050

Vi, assistentene til Kjetil André, vil veldig gjerne ha flere med på laget

Kjetil André er 22 år og bor i en egen leilighet, i kort avstand til foreldrene sine. Han identifiserer seg som døv og bruker tegnspråk, men kan oppfatte korte setninger og ord. Han har cerebral parese, men klarer en god del på egen hånd. Han går selv, men trenger ofte litt hjelp til finmotoriske oppgaver. Èn av tingene vi assistenter hjelper med er blant annet å kjøre Kjetil André til EL-innebandytreninger og turneringer, og hjelpe han mens vi er der. Dette er noe av det artigste med jobben! Han drar som regel på trening to ganger i uka, og i løpet av sesongen er det flere turneringer som assistentene får være med på. Vi blir også med hvis han skal møte venner, eller hvis han vil handle for uka. Han liker veldig godt å reise, så det blir også en del reiseprat. Han planlegger turer til steder som Singapore, Los Angeles og Dubai. Disse reisene får du som assistent mulighet til å være med på. Utenom dette, er viktige oppgaver f.eks. å lage mat, rydde og vaske i leiligheten. Katten Messi er familiens baby, så kattekos inngår også i jobb-beskrivelsen.

Kjetil André har egen bil, så du må ha førerkort klasse B fordi han ikke kjører selv. Vi kjører ofte til butikken, kino, trening osv.

Du må ha grunnleggende kompetanse innen tegnspråk. Vi andre assistenter vil også hjelpe deg med triks for å forstå Kjetil André bedre, og man kan alltid spørre en av dem (eller foreldrene) om man ikke forstår hva han mener.

Arbeidstid og stillingsandel

Vi er på utkikk etter noen som kan jobbe fast annenhver helg. I tillegg er det ønskelig med et par tilkallingsassistenter, med mulighet for fast ansettelse etter hvert. Arbeidstidene er som oftest på kveldstid i ukedager. Det kan forekomme vakter på dagtid. I helgene strekker vaktene seg over både dagtid og kveldstid. Stillingen lar seg godt kombinere med studier, og flere oss assistenter er studenter. 

Arbeidsoppgaver

 • Praktisk bistand i hjemmet (lage mat, renhold osv)
 • Hjelpe til med handling
 • Bistå med kjøring og støtte på EL-innebandytreninger
 • Bli med på kortere eller lengre reiser
 • Finne på sosiale ting sammen (kino, tur på kjøpesenteret, minigolf osv)

Personlige egenskaper

 • Omsorgsfull
 • Selvstendig og trygg
 • Fleksibel
 • Kreativ og energisk

 Vi oppfordrer alle kjønn til å søke!

Kvalifikasjoner

 • Førerkort klasse B
 • Må beherske norsk
 • Over 18 år
 • Bosatt i Trondheim
 • Grunnleggende kompetanse i tegnspråk

Tegnspråk- og tolkestudenter oppfordres til å søke

Vi tilbyr

 • En jobb med stor grad av selvstendighet
 • Muligheter for å være med på reiser
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser med kvelds- og helgetillegg
 • Ansettelse hos Prima Assistanse, som vil ha det formelle arbeidsgiveransvaret

Intervjuene vil vi ta fortløpende, og oppstart kan vi bli enige om. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fint om du svarer på de enkle videospørsmålene i søknadsprosessen. Det gjør utvelgelsesprosessen enklere for oss. (Ingen ting å stresse for, bare vær deg selv.) Du kan dessverre ikke søke via e-post.

#merennbareenjobb

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen