Gaming-gutt på 11 søker sprek skoleassistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Assistent til gutt på10 år

Arbeidssted:
Lillestrøm

Ansettelsesnivå:
Deltid 70 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
1 august 2022

Kontaktperson

Maria Aarli-Grønndalen

Arbeidsleder

E-post:
mariaaarli@hotmail.com

Jeg er en gutt på snart 11 år som bor på Skedsmokorset med foreldrene mine, storebror og to franske bulldogger. Til høsten starter jeg i 6. klasse. Jeg har muskelsykdom, som betyr at jeg har redusert kraft i hele kroppen, og veksler mellom å bruke elektrisk rullestol, manuell rullestol og rullator.


Derfor behøver jeg deg til å være ekstra muskelkraft, hjelpe meg med forflytning og løft, og til å få utført de tingene jeg vil. Du må også hjelpe meg å finne løsninger når jeg blir invitert med på ting som ikke er tilpasset rullestol.


Arbeidsoppgavene dine vil være alt fra å hjelpe med tannpuss, påkledning, kjøre min digre bil med meg til og fra skolen, følge på svømming i terapibasseng (som krever at du er med i garderoben og i bassenget, derfor ønsker jeg at du er en gutt), følge meg til trening med fysio, hjelp på toalettet, lage mat sammen med meg og hjelpe meg å rydde, leksehjelp og gaming. Sa jeg GAMING?


Du må henge med når jeg og vennene mine cruiser i nabolaget sammen - eller er på besøk hos hverandre. Jeg elsker også kino, teater og konserter, og noen ganger vil jeg ha med meg storebror eller en kompis i tillegg til deg. At du og jeg har god kjemi, er derfor alfa omega. Personlig er jeg også dritgod på engelske memes og dårlige vitser, hva med deg?


Du kan ikke være allergisk mot eller redd for dyr, da vi har to hunder. Det er også en fordel om du er sterk, da jobben er fysisk. Du må være positiv til skole (gjerne like matte, for du må hjelpe meg med leksene), for du samarbeider tett med læreren min. Just be cool, man!


Vi intervjuer fortløpende. Opplæring i juni eller ved oppstart i juli/august.


Absolutte krav:

Førerkort klasse B

Perfekt norsk, muntlig og skriftlig (jeg må forstå alt du sier, og du må forstå hvert eneste ord jeg sier, ellers blir jeg redd for deg - i tillegg må du kunne hjelpe meg med leksene)

Punktlig - kom presis på jobb, ellers blir mamma dritsur

Løsningsorientert

Positiv innstilling

Sprek

Uredd, fokusert og selvstendig

Fleksibel, lojal og lett tilgjengelig

Ryddig og øye for detaljer


Stillingsbrøk: Cirka 70 %, start 07:30 mandag til fredag og til etter skoletid, alt fra kl 13 - kl 15. Egne tider avtales fortløpende for skoleferier.


Før og etter skolen er du ansatt via Prima Assistanse. I skoletiden er du ansatt i kommunen, begge steder lønnes etter tariff. Mamma er arbeidslederen din og setter opp vaktene, men det er meg du må ha fokus på når vi er sammen.


Kontakt mamma, Maria Aarli-Grøndalen på mariaaarli@hotmail.com


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen