Bruk sommeren til å gjøre en forskjell, skap gode øyeblikk sammen med en som trenger din assistanse

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avdeling Follo og Østfold

Arbeidssted:
Moss

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Michelle Vinknes Åkerlund

BPA koordinator

E-post:
michelle.akerlund@prima-assistanse.no

Telefon:
91 24 90 93


Vi søker fine folk i små og store stillinger.

Du vil ha mulighet for fleksibilitet i jobben, slik at sommeren også kan inneholde tur på stranden, spise is, plukke jordbær, nyte varme solstråler eller hva sommer er for deg.

Noen av disse aktivitetene kan du kanskje gjøre mens du er på jobb, men du vil som assistent ha mulighet for god fritid ved siden av jobben til å nyte årstiden.

For funksjonsnedsatte er BPA- det viktigste likestillingsverktøyet for å delta i samfunnet, så jobben som assistent er viktig og verdifull. 

I jobben som assistent består arbeidsdagen av oppgaver rundt hverdagslige gjøremål både i og utenfor hjemmet, du vil i praksis fungere som noens armer og bein.

Område: Frogn (Drøbak) Kommune, Nordre Follo kommune og Ås kommune

Vi søker deg som er ærlig, positiv, liker å ta i et tak. Du er fleksibel, omgjengelig, gjerne praktisk anlagt, ansvarsbevisst og lojal.

Arbeidstid:

Dag, kveld, natt og helg i turnus

Krav til søker:

  • Du er minimum 18 år
  • Førerkort klasse B
  • Plettfri vandel
  • Du må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Det er også mulighet for fast stilling fra høsten av.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen