Vil du være min BPA?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Elisabeth Bakke

Arbeidsleder

E-post:
elisabeth@bs-partners.no

Telefon:
900 55 488

Min BPA

En veldig hyggelig jente på 14 år (i rullestol) søker nå to flotte assistenter. Hun går i 9. klasse og har de samme interessene som sine jevnaldrende skolekompiser. Hun trenger assistenter som kan være hennes armer og bein, og som kan legge til rette for de praktiske oppgavene i hverdagen.

Arbeidsoppgaver til deg som BPA-assistent vil derfor blant annet være å bli med på fritidsaktiviteter, leksehjelp, kjøring/transport, hygiene/sminke, ect. At du liker og vil ta initiativ til fysisk aktivitet, trening, ut på tur er en stor fordel.

Det er også ønskelig at du som BPA-assistent hjelper hele familien med å få hverdagen til å gå opp. Vi ønsker at du tar en naturlig del av familien når du er hos oss.

Som BPA vil arbeidstider inngå i faste rutiner. Flere assistenter fordeler arbeidstider i hverdager og helger. Arbeidstider avtales og planlegges med bruker og BPA.

Krav til søker:

Over 24 år

Fullført videregående

Førerkort klasse B

Flytende norsk både skriftlig og muntlig

Fysisk sterk er en fordel, da det er en del forflytninger

Kreativ, lærevillig, empatisk, fleksibel, leken

Plettfri vandel

På grunn av stillingens natur vil kvinnelige søkere bli prioritert.

Oppstart snarest.


"Søknadstekst settes inn her"


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen