Variert og spennende BPA-stilling for 8 år gammel gutt

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Brattvåg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
27.05.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Lisa Gangstad

BPA-Koordinator

E-post:
jobb@prima-assistanse.no

Telefon:
916 07 535

Hei,


Jeg heter Martinus, er 8 år gammel og går på 3. trinn ved Brattvåg Barneskole. På fritiden liker jeg som 8-åringer flest å være aktiv både ute og inne. Jeg liker for eksempel; lego, sykling, pokemon go, playstation, ski, brettspill, rollelek, bowling mm. Men jeg trenger hjelp. Det gjelder både i lek, forflytning og andre daglige aktiviteter som lekser, personlig stell eller måltid. Jeg trenger en person som er tålmodig, i god fysisk form, leken, snakker og skriver flytende norsk og som kan kjøre bil.

Noen ganger må du hjelpe tvillingbroren min litt også. Eller kanskje mamma og pappa har noen oppgaver til deg, men du vil få god opplæring og noen dager jobbe sammen med en annen assistent. Jeg trenger hjelp både på natt, ettermiddager og i helger. Supert om du også har anledning til å jobbe i sommer.

Noen ganger er vi ute og reiser, og da trenger jeg å ha med meg en assistent eller to.

Syns du dette høres spennende ut?

Jeg lover at vi skal finne på mye gøy og at du vil lære mye.

Og jeg håper at du vil søke på jobb hos meg!


Hilsen Martinus


PS. Du må ha gyldig politiattest. Stillingsprosent avtales ved et eventuelt intervju.


Merk søknad med BPA 143


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen