Volt Jumbo etsii KESÄTYÖNTEKIJÄÄ määräajalle (13.5-31.7.2019)

Tämän tehtävän hakuaika on valitettavasti päättynyt 30.04.2019.

Meillä Voltilla pääset työskentelemään Skandinavian mielenkiintoisimmassa miestenvaateketjussa. Etsimme myyjää, joka yhdessä tiiminsä kanssa haluaa luoda uniikin ostokokemuksen asiakkaillemme.

Vahvuutesi ja osaamisesi

  • Me Voltilla teemme parhaamme tarjotaksemme asiakkaillemme maailman parasta palvelua. Teemme yhdessä töitä tavoitteemme ja visiomme eteen ollaksemme luonteva valinta asiakkaillemme miesten muodin saralla. Tässä sinun asenteesi, innokkuutesi sekä tietotaitosi ovat meille äärimmäisen tärkeitä.
  • Myymäpäällikköjemme ja myyjiemme tärkein tehtävä on aina olla asiakkaidemme saatavilla. Kuunnella, auttaa, jakaa tuotetietoutta, inspiroida ja myydä. Siksi odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta ja sosiaalisuutta.
  • Me Voltilla rakastamme hyvää liiketoimintaa. Siksi etsimme sinua, joka olet tehokas ja määrätietoinen siinä mitä teet ja toimintaasi ohjaa myynti, kuten meitäkin.

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • Vaihtelevia työtehtäviä nopeatempoisessa työympäristössä, jossa ensisijainen työtehtäväsi on luoda ensiluokkainen ja onnistunut asiakaspalvelukokemus.
  • Olemme vakuuttuneita siitä, että saavutamme parhaat tulokset ja voimme auttaa toisiamme kehittymään, kun jaamme tietoa ja kokemuksia toisillemme. Tästä syystä suhtaudumme positiivisesti työntekijöidemme haluun kehittyä työssään ja edetä urallaan yrityksemme sisällä, ja tässä me haluamme myös tukea työntekijöitämme.
  • Meille tiimi on tärkeä, ja kun onnistumme, juhlimme sitä yhdessä. Meille on tärkeää, että työkulttuurimme on vahva ja työympäristömme on viihtyisä.
  • Haluamme seurata trendejämme ja loistavat henkilöstöedut mahdollistavat tämän myös sinulle.

Älä odota, vaan rekisteröi hakemuksesi jo tänään. Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta ja haastattelemme tehtävään hakeneita mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian lisää.


Toivottu aloitusajankohta

2019-05-13

Yhteyshenkilö

Elise Kaasik
Store Manager