BRUKERSTYRT PERSONLIG ASSISTENT SØKES FOR MANN PÅ SOTRA

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Øygarden

Arbeidssted:
Fjell

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Tord

Telefon:
40068898

Beklager, denne stillingen utgikk den 24.06.2022.

BRUKERSTYRT PERSONLIG ASSISTENT SØKES FOR MANN PÅ SOTRA

Mann i begynnelsen av 30-årene søker brukerstyrt personlig assistent som sommervikar i 100% stilling dag uke 29-30-31. Ser også etter en som kan gå inn i en helgestilling annenhver lørdag dag på vakt a 7.5 timer i perioden Juli-November, samt fungere som tilkallingsvikar. Dette da en av mine gode BPAer går i permisjon. De to stillingene kan tilsettes en person eller en som helgevikar og en annen som sommervikar.

Jeg er en tidligere aktiv mann som har likt høyt tempo på flere fronter. Jeg er sosial og ved godt humør. Mine tidligere interesser gikk fra snekring til mc kjøring, mens det nå går i mye hvile, og tidsfordriv som ikke krever så mye energi. Jeg er gift og har en sønn på 4 år.

Etter en skade i 2016 utviklet jeg utmattelsessykdommen ME og fungerer i dag på nivå med en mindre sprek 100 åring. Jeg er i praksis sengeliggende, men ellers oppegående. Jeg har svært lav fysisk kapasitet og må ellers begrense stimuli for å ikke forverres, og i perioder også lyd/lys. Noe kunnskap om ME er kjekt, men intet krav. Arbeidssted er i all hovedsak i mitt/vårt koselige hus, ellers ute for å gjøre de innkjøp/ærend som trengs.

Flott om du liker å lage mat, er strukturert, liker å ha det ryddig rundt deg og har litt humor.

Håper på det kan bli en kjekk og rolig sommer hvor jeg får nyte litt fint vær på terrassen. Min familie vil dra noe på ferie i ukene sommervikar er tiltenkt, så håper at jobben kan bli litt sosialt og kjekt.

Stillingen er en viktig jobb. Med ditt arbeid vil min hverdag bli tilrettelagt slik at mine dager blir så gode som mulig.

Vi tilbyr en trivelig arbeidsplass, og en arbeidsplass hvor du får brukt deg selv og får påvirke med dine egenskaper. Du vil få god opplæring og strukturerte forhold.

Arbeidsoppgaver innebærer:

⦁             Tilrettelegge for energisparing og energiøkonomisering

⦁             Sosialisere med meg i korte intervaller igjennom arbeidsdagen

⦁             Dagligdagse gjøremål som rengjøring, rydding og andre huslige oppgaver

⦁             Matlaging

⦁             Handling og andre ærend

⦁             Tilrettelegging for personlig stell

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

⦁             Du er omgjengelig, men må kunne trives med å arbeide alene.

⦁             Du er selvgående og ser hva som trengs å gjøres.

⦁             Krav om gyldig politiattest ved ansettelse

⦁             Jeg er sensitiv for sanseinntrykk som lukt, derfor ønsker jeg at du ikke røyker.

⦁             God kjemi og personlige egenskaper vektlegges.

 

Skriv i søknaden hvilken stillings du søker. Skriv litt om deg selv og hvorfor du søker på denne stillingen. Legg ved CV. Søknader vil bli vurdert fortløpende og aktuelle søkere vil bli kontaktet.

Arbeidsgiver blir Prima assistanse, og arbeidsleder er meg og min kone.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Kontaktperson:

Tord : 40068898