Elida 15år søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Elida 14

Arbeidssted:
Ranheim

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh

BPA-koordinator

E-post:
monica.bergh@prima-assistanse.no

Telefon:
47257395

Jeg heter Elida og er 15 år.

Jeg er en livsglad jente som nå søker etter de kuleste assistentene som kan bistå meg med praktiske gjøremål i hverdagen fordi jeg er blind.

Jeg har mange interesser, deriblant sosiale medier og spill. Dyr er en lidenskap og jeg har 2 hunder selv. Jeg synes Minecraft og TikTok er gøy så det er supert om du deler mine interesser for dette.

Svømming og klatring er også noe jeg aktiviserer meg innenfor, og vi kan også drive med kunst og håndverk sammen. Så her er mulighetene mange. Kanskje du har noen forslag til aktiviteter vi kan gjøre sammen også, jeg er med!

Dine arbeidsoppgaver vil være å bistå meg med mine fritidsaktiviteter samt praktiske gjøremål som handling, matlaging, rydding og vasking etc.

Jeg søker etter unge assistenter og jeg oppfordrer gutter til å søke .

Det er ønskelig at du har førerkort og disponerer egen bil.

Prima Assistanse er arbeidsgiver og mamma er arbeidsleder.

Håper å høre fra deg, da skal vi ha det mye morsomt sammen 😊.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen