12 år gammel jente søker kvinnelige BPA assistenter i 20-30 årene!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Deltid Ca 35%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Silje Hylland

Administrativ koordinator

E-post:
silje.hylland@prima-assistanse.no

Telefon:
98411959

12 år gammel jente søker ung kvinnelige BPA assistenter!

Jeg er en jente på 12 år som bor sammen med min familie i Bergen sentrum. Til høsten begynner jeg på ungdomsskolen og derfor trenger jeg en til to assistenter som kan hjelpe meg slik at jeg kan delta på lik linje med andre barn på fritiden min. Mine utfordringer er bevegelsesvansker. Å være assistent for meg handler om å være mine armer og ben.

I sommer har jeg behov for assistenter som kan bistå meg. Vaktplanen kan diskuteres ettersom jeg ikke har skole i ferien. Når skolen starter igjen til høsten trenger jeg hjelp 1 time på morgningen, og ca 3 timer etter skoletid, samt i helger (6 timer), ferier og fridager. Noen ganger trenger jeg også at du er med på helseavtaler på dagtid. Dette er vakter som kan fordeles mellom to assistenter.

Jeg trenger støtte når jeg går. Jeg bruker rullestol når jeg er ute. Jeg trenger hjelp når jeg er hjemme til påkledning, støtte i trapp, bæring av ting jeg skal ha med meg, matlaging, tøying, rydding, hjelp ned til taxien når jeg skal på skolen og når jeg kommer hjem fra skolen. Jeg trenger assistanse når jeg skal være med på fritidsaktiviteter, på trening og når jeg skal besøke venninner.

Jeg liker å sykle, svømme, musikk, tegning, Play Station, gaming, prate, shopping, kino, kafé, serier på Netflix, morsomme videoer på Tiktok. Jeg er veldig glad i dyr, og jeg har katt, så du må ikke være allergisk.

Jeg vil oppfordre deg som er en jente i 20/30 årsalderen til å søke. Gjerne student. Det er en fordel at du er fra Bergen, siden jeg trenger hjelp også i ferier. Det er ønskelig at du har sertifikat og egen bil, slik at vi kan komme oss litt rundt, men det er ikke et krav.

Oppstart: Så fort som mulig

Personlige egenskaper: Du er positiv, flink til å motivere, flink til å finne på gøye ting, omsorgsfull, ansvarsfull, pliktoppfyllende, punktlig og selvstendig.

Krav: plettfri vandel

Arbeidssted: Bergen sentrum.


Søk på denne stillingen