Kreativ jente på 3 ½ år søker personlig assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Midt-Norge

Arbeidssted:
Ranheim

Ansettelsesnivå:
Deltid 10-60%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson

Julie Lund

Rekrutterer

E-post:
julie@prima-assistanse.no

Telefon:
47640936

Jeg heter Mina, og er 3 ½ år. Jeg bor sammen mamma, pappa, og en kul storesøster i Trondheim. Jeg går i barnehagen hver dag, og når jeg kommer hjem liker jeg å tegne, leke med dukkene mine, synge og danse. Jeg er også mye ute på lekeplassen, og dissen er min favoritt der. Noen ganger låner jeg sminken til mammaen min på badet, men hysj hysj, ikke si det til henne!

Jeg elsker å leke i vann, og det får jeg lov til hver lørdag, for da er vi i Pirbadet og plasker og har det gøy. Kanskje har du også lyst til å bli med i Pirbadet?

Jeg trenger litt ekstra oppfølging i hverdagen min, og derfor lurer jeg på om det er noen der ute som har lyst til å bli assistenten min på ettermiddager og noen ganger i helgene? Hvis du er morsom og glad, og liker noe av det samme som meg, så tror jeg vi kan bli gode venner.

Blir du assistenten min, skal du hjelpe til med:

 • Å holde meg i aktivitet og leke med meg
 • Å holde øye med meg uansett hvor jeg er, og hva jeg holder på med
 • Måltider og spising
 • Bli med på familiens aktiviteter enten hjemme, eller ute
 • Stelle meg, hjelpe til med av- og påkledning, og på badet
 • Litt husarbeid som rydding, vasking, bretting av klær o.l.

Mamma sier det hadde vært topp om du er:

 • Initiativrik og tar tak i ting uten nødvendigvis å bli spurt
 • Selvstendig og trygg på deg selv
 • Åpen og lett å kommunisere med
 • Leken og morsom
 • Har erfaring med ASK eller annen alternativ kommunikasjon (ikke avgjørende)

Hvis du blir assistenten min, blir du ansatt hos Prima Assistanse. De styrer med kontrakter, lønn og forsikringer og i tillegg har de forskjellige kurs som du må ta. 

I første omgang er det snakk om tilkallingskontrakt, men det er mulighet for fast ansettelse etter hvert. Vi er fleksibel iht. stillingsprosent, så den kan variere mellom 10-60% prosent. Arbeidstiden vil også kunne variere, men vil hovedsakelig være på ettermiddag og i helger. Vi er på jakt etter 2-3 assistenter i første omgang. Denne stillingen kan da f.eks. godt kombineres med studier.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen