Ung mann på 25 år søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Ung mann på 24 år

Arbeidssted:
Buvika

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh

BPA-koordinator

E-post:
monica.bergh@prima-assistanse.no

Telefon:
47257395


Om meg

Jeg sitter i rullestol og er en glad mann som liker å være i aktivitet, enten hjemme eller på reise. Som min assistent vil du bistå meg i min hverdag og bli med meg på ulike aktiviteter både i hverdagen og i helgene. Mine interesser er bl.a. musikk og jeg drar gjerne på konserter. Jeg er også aktiv i rullestolrugby. Jeg liker å reise og er en initiativrik og sporty ung mann.

Om stillingen

BPA betyr at assistenten hjelper meg til å leve det livet jeg ønsker meg. Arbeidsoppgaver i hjemmet vil være husarbeid, klesvask og matlaging i tillegg til ulike aktiviteter jeg ønsker å være med på i fritiden. Arbeidstid vil variere mellom dag, kveld og natt samt helger og ferier. Jeg er på jakt etter assistenter i fast stilling og i tilkalling.


Kvalifikasjoner:

• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

• Førerkort klasse B og gjerne bil

Personlige egenskaper:

• Fleksibel, sosial og hyggelig

• Ansvarsfull, tålmodig og kreativ

• Trygg på deg selv

• Evne til å planlegge

• Pålitelig og presis

 

Gyldig politiattest, plettfri vandel, må fremlegges ved oppstart.BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen