Sporty dame med hund søker aktiv BPA-assistent på Steinkjer

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Trøndelag, Steinkjer

Arbeidssted:
Steinkjer

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale og så fort som mulig

Kontaktperson

Wenche Gran

BPA-Koordinator

E-post:
wg@primaassistanse.no

Telefon:
903 68 760

Hei.

Jeg er en dame på snart 39 år og bor på Steinkjer sammen med hunden min. Jeg er født meg Cerebral Parese og beinskjørhet. Til daglig jobber jeg 3 dager i uken ved et bosenter i kommunen. Fritiden min går med til mye trening for jeg er aktiv i friidrettsmiljøet. Jeg driver med en sport som kalles framerunning, det er en løpesykkel som en konkurrerer med på friidrettsbanen. Og i den forbindelse kan det bli en del reising. Jeg trener også en del styrke og da må assistent være med å sikre at jeg ikke faller.

Jeg er glad i å være utendørs, og har nå startet topptursesongen, og da er det med fordel at eventuelt ny assistent liker å være ute.

Innimellom driver jeg også litt med rullestoldans, så det kan være en fordel hvis du liker å danse eller ønsker å lære deg rullestoldans,

Hvem er så du?

Jeg ønsker meg en person i alderen 25 og oppover.

Du som søker må ha førerkort kl. B (automatgir) og ha mulighet for å kjøre min bil av og til, da energi ikke alltid strekker til. Jeg ser etter deg som har mulighet til å jobbe dag, kveld og noe helgejobbing. Dette kan fint kombineres med annen jobb. Ingen utdanning trengs, da opplæring vil bli gitt. Ønsker du en jobb, der ingen dag er lik er det bare å søk.

Kort sagt så ser jeg etter et menneske som er glad i litt fart og spenning. Og som samtidig kan roe ned med en kopp kaffe i sofaen når jeg ikke har så mye energi eller klarer så mye prat rundt meg.

I første omgang ser jeg etter en tilkallingsassistent, men mulighet for fast ansettelse hvis kjemi stemmer.

 

De typiske arbeidsoppgavene vil være:

·      Huslige gjøremål i hjemmet

·      Aktiviteter og turer i skog og mark

·      Assistere ved styrketrening, slik som ved basseng-trening

·      Lufte hunden min uten at jeg trenger å være med.

-      Bistå meg på sykehusturer hvis det skal bli behov for det.

 

 Kort sagt har jeg behov for assistanse til flere av livets daglige gjøremål.

Jeg trives sammen med de menneskene som ikke tar seg selv så høytidelig. Som byr på seg selv, da har jeg troa på god kjemi!

Ser fram til å høre fra deg.

 BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen