Engasjert og initiativrik BPA-assistent søkes

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Sula

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
08.07.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale, så snart som mulig

Kontaktperson

Veronica Flo

BPA koordinator

E-post:
veronica.flo@prima-assistanse.no

Telefon:
46869752

Vi leter etter deg som er på utkikk etter en variert og spennende arbeidshverdag som BPA-assistent, og som ønsker å bidra at en mann i 30-årene får frihet til å leve!

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være bistand ved personlig stell, handling av mat, lage mat, bistand ved aktiviteter, samt noe husarbeid. Dette er en aktiv mann som liker å være mye ute på turer, spille bowling og dra på svømmehallen. Han liker å dra på bilturer, og du som assistent må være glad i å kjøre bil.  Det er også en stor fordel om du liker å dra på fotballkamp, og ellers være interessert i sport.

Du må kunne jobbe fast hver tredje helg, både lørdag og søndag. I tillegg er det behov for at du kan ta på deg ekstra-vakter på ettermiddager.

Følgende egenskaper er nødvendig

· Førerkort klasse B på manuelt gir

· Du er trygg, selvstendig og flink til å motivere

· Du må kunne være med på ferier/reiser etter avtale

· Du har plettfri vandel

· Du må snakke og skrive flytende norsk

· Du er kreativ, ærlig og omsorgsfull

Du må være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid.

Om du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, så blir vi veldig glad for å høre fra deg!

Det er ingen formelle krav til kompetanse sa full opplæring vil bli gitt.

Kandidater intervjues fortløpende.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen