Prima Assistanse Tromsø

Stillingstittel:
Givende og spennende fagstilling i BPA-team hos ung kvinne i Tromsø

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Troms og Finnmark

Arbeidssted:
Tromsø

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Nina Norberg

BPA-koordinator

E-post:
nina.norberg@prima-assistanse.no

Telefon:
91310126

Givende og spennende fagstilling: Vernepleier/miljøterapeut/sykepleier (100%) i BPA-team for ung, blid kvinne

 

Kan du tenke deg en jobb som er mer enn bare en jobb? I denne stillingen utgjør du en stor forskjell og vil direkte bidra til å gi en annen frihet til å leve – og det gir mye tilbake.

I ordningen vil du som vernepleier, miljøterapeut eller også sykepleier bistå meg, en ung kvinne med CP og andre helseutfordringer, med helsefaglig kompetanse og ulike typer assistanse i en variert hverdag. Det er fint om du også har litt teft for det administrative.

Jeg er 29 år gammel og lever et selvstendig liv i egen leilighet. Av og til har jeg bruk for rullestol, men går oftest selv. Jeg elsker å holde på med aktiviteter, som svømming og å være på tur, men er også glad i å ta det rolig hjemme. Å fotografere syns jeg er veldig gøy, og jeg er dessuten glad i humor. Når vi etter hvert blir kjent vil du merke at jeg spøker mye og er snar i replikken!

 I en arbeidshverdag med meg tror jeg at du som har en latter som sitter løst, som elsker å prate slik som meg og setter pris på de gode samtalene, er engasjert og liker at det skjer litt forskjellige ting, vil trives veldig godt!

 Jeg trenger en med helsefaglig bakgrunn som kan bli med meg på aktivitetene jeg elsker, og som i tillegg kan bistå med oppgaver som:

 

·      Trening

·      Ledsagelse til ulike avtaler på sykehus (noen ganger sørpå)

·      Personlig hygiene (erfaring med stomi og sonde er en fordel)

 

I tillegg vil du:

·     Være med og koordinere BPA-teamet mitt

·     Ha administrativt ansvar, nært bistått av Prima Assistanse. De tilbyr veldig god veiledning og tett oppfølging.

 

Det er viktig for meg å føle meg trygg sammen med menneskene rundt meg. Det gjør jeg når vi to har god kjemi, kan kommunisere godt sammen og du er rolig og trygg i deg selv. Noen situasjoner oppleves utrygge for meg, og da trenger jeg en som kan trygge meg og snakke for meg, når jeg selv ikke har like lett for å uttrykke meg.

 

Jeg ser derfor etter deg som er stødig og balansert, som takler utfordringer og kan ta ting på sparket. Du er videre positiv, sosial, forståelsesfull og fleksibel.

 

Det fint om du har sertifikat og gjerne bil, men dette er ikke et krav. Du må snakke godt norsk, slik at vi kan kommunisere godt. På grunn av arbeidets art ønskes kvinnelige søkere.

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 😊

 

 

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen