10 år gammel jente søker super BPA-assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
07.07.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale, så snart som mulig

Kontaktperson

Veronica Flo

BPA koordinator

E-post:
veronica.flo@prima-assistanse.no

Telefon:
46869752

Vi søker etter en ny og super assistent til ei blid og livlig jente på 10 år, bosatt i indre bydel i Ålesund. Vi søker etter en sommer-vikar som kan jobbe fra 4.juli til 7.august. Helst 80-100% stilling, men mindre stillingsprosent kan også fungere.

Stillingen vil inngå i turnus, så det blir vakter hovedsakelig på dagtid og kveldstid. Det er mulighet for nattevakter også.

Jenta er glad i sang og musikk, være fysisk aktiv og trene. Den vi søker etter bør ha følgende egenskaper:

· God fysikk da det er noe løfting

· Punktlig og ærlig

· Engasjert og motiverende

· Trives med barn

· Fleksibel

· Gode samarbeidsevner

· Initiativrik og handlekraftig

· Snakker og skriver flytende norsk, evt behersker godt engelsk.

Du vil bistå i alle daglige gjøremål som personlig pleie, måltid, trening, lek og stimulering. Du vil assistere under ulike aktiviteter som svømming, sykkelturer, matlaging og i aktiviteter med resten av familien.

Du bør helst ha førerkort, men det er ikke avgjørende for om du får jobben. Gyldig politiattest kreves.

Søknadsfrist snarest, og vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen