Prima Assistanse Telemark søker BPA assistent med helsefaglig bakgrunn i en 64% fast nattestilling

Stillingstittel:
BPA assistent med helsefaglig bakgrunn

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Telemark

Arbeidssted:
Stathelle

Ansettelsesnivå:
Deltid 64 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
16.07.2022

Ønsket oppstart
08.08.22

Kontaktperson

Kim Edvind Edvardsen

Avdelingsleder

E-post:
kim.edvardsen@prima-assistanse.no

Telefon:
91339236

Vi er 2 brødre på 18 og 20 år med en muskelsykdom som heter Duchenne. Vi søker noen flere armer og bein slik at vi også kan fortsette med å delta i samfunnet som en likestilt borger. Vi bor i eget hus alene kun vi 2. Du vil da bli en del av et team med BPA-assistenter som skal hjelpe oss til å leve selvstendig i eget hus. Vil du bli en av dem?  

Vi elsker å være i aktivitet hver dag og vi er skikkelig sportsidioter som ofte tar en tur på en Landskamp eller en Odd-kamp i Skien.  

Gaming er også en veldig stor del av livene våre, så det å ha ett bein eller to innenfor Gaming-verden er ikke dumt. Noen helger i året har vi Lan-party, der vi samle mange venner, spiller og «døgner». 

Vi er glade i å lage mat, er ofte på bilturer, derfor er førerkort klasse B helt nødvendig. Vi har også en hund som trenger noen korte og lange turer i hverdagen så en fordel og ikke være allergisk mot hund. 

Ting går ikke alltid etter planen, så det å være fleksibel er utrolig viktig i vår BPA-ordning.  

Vi søker BPA-assistent som gjerne har interesser innenfor, gaming, fotball, matlaging, hunder, musikk og bil. Du må være unge til sinns, ha god humor, være sprudlende og glad på arbeidsplassen! :)  

 

Arbeidsoppgavene er mange  og inneholder dette:  

Hjelp til å legge oss og være våken nattevakt i tilfelle vi våkner på natten og trenger hjelp til noe. Hender vi også må tidlig opp for å rekke avtaler og da trenger vi hjelp til å stå opp. 

Arbeidsoppgaver kan også være hjelp til dusjing, toalettbesøk, lage og handle mat, gå tur med hund, bilturer, være med på jobb eller skole, være med på el-innebandy trening, være med på turneringer, en helgetur her og der kan det være vi tar. Vasking og støvsuging er viktig oppgaver for vi liker og ha orden i ting, så det å rydde rundt seg der du er på arbeidsplassen er viktig og ting må også behandles ordentlig.  

Arbeidsplassen er i vårt eget hjem og vi har ofte besøk av venner og familie slik at da blir rollen din å være «usynlig», men samtidig hjelpe oss med det vi trenger hjelp til.  

Når vi ikke har besøk, så er det bare å føle seg som hjemme. Da kan det hende vi gjør ting sammen, går turer sammen, ser på tv eller spiller sammen slik at vi blir på en måte «gode venner», men samtidig som du kan hjelpe oss til å kunne leve det livet vi selv ønsker! 


Arbeidstider er 23:00 – 08:00 og du må jobbe hver tredje helg med arbeidstid 23:00 – 11:00. 

 

Føler du dette passer for deg så er det bare å ta kontakt! :)  

 

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen