Vi søker etter supre BPA-assistenter til mann på 67 år

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Avd. Møre og Romsdal

Arbeidssted:
Valderøya

Ansettelsesnivå:
Deltid Sommervikariat %

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
19.07.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anita S. Bjørkdal

BPA-Koordinator

E-post:
jobb@primaassistanse.no

Telefon:
99226899

Hyggelig gift mann på 67 år, som sliter med hukommelsestap etter sykdom, søker etter en BPA-assistent (brukerstyrt personlig assistanse) på fast stilling, 1 helg i måneden. Dette gjelder et sommervikariat med mulighet for fast stilling senere.

Det er ønskelig at du er initiativrik, har god sans for humor og er tålmodig.

At du har interesser som sport, trening og friluftsliv er en stor fordel. Arbeidsoppgaver vil være innenfor veiledning og tilrettelegging i dagligdagse gjøremål, samt trening av språk og hukommelse. Det er ønskelig at du har sertifikat og bil.


Krav til kompetanse

· Sertifikat

· Bil

· Snakke norsk flytende


Praktiske opplysninger

Ansettelsesform: Fast deltid.

Arbeidstidsordning: Turnus, helg.


Søknad sendes til: Merk med <<182>>


Nettadressen til bedriften:

https://www.prima-assistanse.no


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen