26 år gammel synshemmet mann søker assistent på jobb i Oslo

Stillingstittel:
Funksjonsassistent søkes

Arbeidsgiver:
26 år gammel synshemmet mann søker assistent på jobb i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid 60 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Jeg er en synshemmet mann på 26 år som søker etter en funksjonsassistent til min jobb på Brynseng.

Arbeidsoppgavene vil primært være ledsaging, bli med på kundemøter ved behov, hjelp til utforming av dokumenter i Word samt bistand med digitale verktøy hvor mine hjelpemidler ikke fungerer. Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen på et senere tidspunkt.


Om deg:

  • Du samarbeider godt, har godt humør og er generelt lett å komme over ens med. Disse egenskapene er svært viktige i en slik jobb, da man jobber svært tett og det er derfor viktig at relasjonen er god.

Krav til søker:

  • Nødvendig opplæring vil bli gitt ved ansettelse. Det stilles derfor ingen formelle krav til utdanning eller arbeidserfaring.

Arbeidstid:

  • Arbeidstiden vil primært være mellom kl 09.00 til 16.00 eller 15.00 avhengig av arbeidsmengde, tre dager i uken. Noe fleksibilitet må kunne påregnes.


Dersom du tror du er kandidaten jeg søker etter må du ikke nøle med å sende inn en kortfattet søknad hvor du skriver litt om deg selv.

Gleder meg til å høre fra deg!


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og funksjonsassistanse til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen