BPA-assistent søkes til ung mann i Bergen sentrum

Stillingstittel:
Deltid

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Deltid 20%

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utgikk den 09.08.2022.

Jeg er en 27 år gammel mann (rullestolbruker) som er bosatt i Bergen sentrum .Jeg ser etter 2 assistenter som kan jobbe i hver sitt 20% vikariat fra 01.08. - 08.01.23. Men med mulighet for forlengelse. Jeg vil oppfordre deg til å søke hvis du trenger en deltidsjobb ved siden av studier eller er nysgjerrige på hva en BPA stilling går ut på. Det trengs også assistenter som kan kontaktes på tilkalling så skriv gjerne i søknaden om dette passer bedre for deg.

Jeg har fagbrev i datateknologi, og er glad i alle teknologiske «duppeditter». Dette vil assistene legge merke til ganske så fort da hjemme hos meg finnes det mye tilhørende smarthjem kategorien. Ellers er jeg glad i god mat, og liker å prøve ut nye oppskrifter. Jeg er også glad i baking, film, diverse prosjekter i hjemmet og på sommerstid er takterrassen tilknyttet hjemmet flittig brukt.

Jeg ser etter positive, pålitelige og omgjengelige assistenter som liker aktive arbeidsdager vell som rolige. Arbeidssted vil hovedsakelig være i mitt hjem, og det er svært gode buss- og bybaneforbindelser. Det er også aktuelt å ha med assistenter på ferie, så det er en fordel om du liker å reise.Arbeidsoppgaver:

-handling

-være med på svømming

-diverse husholdningsoppgaver i hjemme som vasking, brette tøy etc.

-matlagning

-enkel personlighygiene

 

Opplæring vil bli gitt på arbeidsplassen, kvinner oppfordres til å søke.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/