Jente 22 søker sommervikar og fast ansatt!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Kolltveit

Ansettelsesnivå:
Deltid 20-70%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Josefine Willesvik

BPA Koordinator

E-post:
josefine@prima-assistanse.no

 Hei! 

Jeg er en 22 år gammel jente som har CP. Det innebærer at jeg har bevegelses- og kommunikasjonsvansker. Dette gjør at jeg trenger assistanse og assistenter i hverdagen. Derfor søker jeg etter deg som kan gi meg den hjelpen jeg trenger. Jeg har gått 2 år på folkehøgskole, og er nå flyttet hjem igjen til mine foreldre og min søster 7-10 min fra Sartor Senter. I den forbindelse trenger jeg et større assistent-team. Arbeidstider vil gjelde dag, kveld, natt og helg.

Du må være positiv og tåle humor, hehe :) Jeg liker sminke og matlaging. Jeg liker å være sosial, og en assistent må være innstilt på å være med på den sosiale delen av livet mitt. Enten det er å være med å delta, eller være i nærheten. Jeg liker å reise på turer til innland og utland. Derfor er det viktig at du som assistent har mulighet til å bli med. Det er snakk om flyreise og bilreise, så du må være komfortabel med begge. 

En assistent bør ha gode dataferdigheter til f.eks. redigering av video, og du bør også være flink til å filme meg, da jeg har en Youtube kanal (Jeg trenger også hjelp til å filme og tekste disse videoene). 

Ellers ser jeg etter en person som er engasjert, tålmodig, kanskje noe kreativ, og god på å tilrettelegge. Kjenner du deg igjen, er det bare å søke.

 

Arbeidsoppgaver kan være:

  • Personlig stell og hygiene.
  • Hjelp til å lage og spise mat.
  • Daglige oppgaver som påkledning, kjøring fra A til Å, handling, og noe hjelp til data og sosiale medier.
  • Jeg kjører selv elektrisk rullestol, men trenger av og til hjelp fra assistent om jeg blir sliten.
  • Hjelp til eventuell kommunikasjon i offentligheten. 
  • Rydding og vasking.
  • Bistå meg til hverdagslige gjøremål. 

 

For å være assistent må du ha sertifikat på bil (B). Det er ugunstige bussforbindelser der jeg bor, så det er best dersom du har egen bil til og fra jobb. Du må også ha plettfri vandel, og politiattest må leveres ved ansettelse. Erfaring er ikke nødvendig, og opplæring blir gitt. Jeg ønsker kvinnelige assistenter. 


Søk på denne stillingen