BPA Assistenter søkes til mann 50 år i Bremanger kommune.

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Aktiv friluftsmann

Arbeidssted:
Kalvåg

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest, etter avtale

Kontaktperson

Ann Kristin Berge

BPA-Koordinator

E-post:
anne@primaassistanse.no

Telefon:
99152510

Beklager, denne stillingen utgikk den 15.08.2022.

 


Jeg er en mann på 50 år som har brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Hjemmet mitt er tilrettelagt slik at arbeidsoppgavene er lette å utføre, og det er tekniske hjelpemidler til

rådighet. Jeg søker i første omgang etter tilkallingsvikarer , men med mulighet til fast ansettelse. Du må kunne stille opp på kort varsel på dagtid, kveldstid og i helger. Samt du må kunne stille opp som vikar ved sykdom, ferie eller permisjon.  

Jeg har en progredierende muskelsykdom som gjør at jeg trenger hjelp til praktisk og personlig bistand i hverdagen både i og utenfor hjemmet.  

De 10 siste årene har jeg oppholdt meg i Thailand over lengre tid hver vinter. Jeg har behov for å ha med meg assistenter når jeg er på reise. Det er derfor ønskelig at du som assistent har mulighet til å bli med på tur i kortere perioder. 

 Arbeidsoppgaver: 

-Stillingsforandring/forflytting/trening 

- Personlig pleie 

- Legge-situasjon 

- Være med på dagsturer, helgeturer, ferier. 

 Kvalifikasjoner jeg ønsker: 

- Tålmodig og fleksibel 

- Praktisk anlagt og byr på deg selv 

- Jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner. 

- Førerkort klasse B. 

- Plettfri-vandel 

 Det er ikke noe formelle krav til utdanning, men det er ønskelig at du har erfaring fra lignende arbeid. God opplæring vil bli gitt. 

 Søknadsfrist: 15.august 

Kandidater blir intervjuet fortløpende 

 


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/