Haster * Søk NÅ - Aktiv jente på 11 år søker faste assistent(er)

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Aktiv jente på 11 år.

Arbeidssted:
Fenstad, Nes

Ansettelsesnivå:
Deltid 90 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Så fort som mulig

Kontaktperson

Elin Skogly

Avdelingsleder

E-post:
es@primaassistanse.no

Telefon:
93605550/95780053

Beklager, denne stillingen utgikk den 16.08.2022.

11 år gammel jente med muskelsykdom søker etter engasjerte og hjelpsomme assistenter (BPA).

SØK nå - da jeg gjerne ønsker ferdig opplært assistent når skolen begynner :-)

Jeg er ei jente på 11 år som har en muskelsykdom. Dette gjør at jeg trenger assistanse på mange arenaer og ønsker at DU søker. Jeg har hatt assistenter i mange år helt siden jeg gikk i barnehagen.

Du vil bidra til at jeg kan leve et selvstendig liv og delta på de aktivitetene jeg ønsker. Jeg går i 5.klasse på Fenstad skole og liker å være sammen venner på skolen og i fritid. Jeg elsker å bade - det er derfor en forutsetning at du kan bli med meg i svømmehallen og ellers der muligheten byr seg. Av faste aktiviteter er det svømming og teater. Andre interesser er være med venner, tik-tok, serier, shopping, være sammen hunden og katten vår. Teamet består av to faste assistenter i 90% stillinger og faste helge/ferie assistenter, i tillegg noen på tilkalling. Mine to faste assistenter skal nå videre i studier så jeg trenger nå noen supre unge jenter inn i teamet. Kjemi er alfa og omega og plettfri vandel et must.

Jeg har i dag assistanse fra 07.00 til ca 19.00/21.00. også i skoletiden. Du må kunne jobbe turnus. Reiser kan forekomme. Jeg har også en lillebror og oppgaven kan være å ivareta han mens mamma eller pappa er med meg. Du vil ha et ansvar for at hverdagen flyter litt lettere for foreldrene mine. De bor på to forskjellige adresser.

Jeg søker kvinner (p.g.a arbeidets art) i alderen 18-30 år som ønske rå være min personlige assistent.


DU vil få et interessant og givende arbeid med ei blid og kvikk jente.

Du har:

- godt humør

- er fleksibel

- pålitelig

- selvstendig

-initiativrik

- arbeidsvillig

- ønsker å være med meg på alle mine sprell.

Du må:

- beherske norsk godt både muntlig og skriftlig

-være fysisk sterk da det må påregnes noe løfting utenfor tilrettelagt område (ferier, turer)

-være røykfri og forsiktig med parfyme da du er tett på meg

-ha førerkort for manuelt gir

-ikke være allergisk for vi har både hund og katt

All opplæring vil bli gitt, men som nevnt kjemi er helt avgjørende.

Tenker du at dette er noe som kan passe for deg? Skriv til meg om hvorfor du vil jobbe med meg?


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/