Leken 3 åring i Tønsberg ønsker assistent

Stillingstittel:
BPA-assistent deltid

Arbeidsgiver:
BPA assistent

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Andrea Siem

Arbeidsleder

E-post:
andrea.siem@hotmail.com

Telefon:
92698918

Hvem er jeg?

Jeg er en treåring som liker lek, fart og spenning. Jeg er funksjonshemmet og non-verbal. Bor sammen med mine foreldre og lillesøster i Tønsberg.

Hva vil jobben som personlig assistent hos meg bety?

Jeg trenger noen som kan hjelpe meg å leke, være med på aktiviteter sammen med familien, assistere meg hjemme og hjelpe meg med forflytning. Jeg vil også trenge trøst, støtte og bli båret når jeg blir lei meg. Foreldrene mine trenger også bistand i husoppgaver og avlastning. Slik de kan gjøre andre ting. Jeg trenger hjelp til å få hentet leker/ting som jeg ønsker og trenger.

Arbeidstiden hos meg vil bli:dagtid på tirsdager, ettermiddager, kvelder og 2.hver lørdag. Det vil også bli aktuelt med hvilende nattevakt ved behov.

God opplæring vil bli gitt av arbeidsleder.Trenger faste assistenter og tilkallingsvakter.
Hva er det jeg ser Jeg/vi ser etter en assistent som liker å leke, er positiv, er blid, omsorgsfull og er fleksibel. Du som søker må tåle intimitet siden jeg må ofte ha trøst og bli båret på. Du som søker må gjerne være student-ung, gjerne fra 19 år og oppover. Ønsker assistenter som kan begynne snarest mulig.

Du som søker må ha sertifikat til å kjøre bil.

Det må vises politiattest ved ansettelse.


Det vil bli gjort fortløpende intervjuer.


Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: 15.09.22

Søk på denne stillingen