Vi søker etter supre BPA-assistenter til mann på 69 år

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Ålesund (182)

Arbeidssted:
Valderøy

Ansettelsesnivå:
Deltid 30%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
17.08.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anders Dalseth

Teamleder

E-post:
anders.dalseth@prima-assistanse.no

Telefon:
99500382

Hyggelig mann på 69 år, søker etter en BPA-assistent (brukerstyrt personlig assistanse) på fast stilling i 30%. Det er også behov for en tilkallingsvikar i tillegg.

Det er ønskelig at du er initiativrik, har god sans for humor, er tålmodig og fleksibel.

At du har interesser som sport, trening og friluftsliv er en stor fordel.

Arbeidsoppgaver vil være innenfor veiledning og tilrettelegging i dagligdagse gjøremål, samt hjelpe til med lettere trening av språk og hukommelse.

Arbeidstidsordning: Turnus, dagtid/kveld/natt. Ukedager og helg.

Krav til kompetanse

  • Sertifikat
  • Bil
  • Snakke norsk flytende 

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen