Eventyrlysten jente søker hverdagshelter

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Ålesund

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid 50-100 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Lisa Gangstad

BPA-Koordinator

E-post:
Lisa.gangstad@prima-assistanse.no

Vi er en familie på fem som søker etter BPA-assistenter. Vi har nylig fått BPA-vedtak og gleder oss til å komme i gang med dette. Vår datter på seks år har epilepsi, ADHD og lett psykisk utviklingshemning, og har med dette behov for assistent som er sammen med henne til enhver tid. Vi snakker om en aktiv, interessert liten frøken, som elsker at det skjer mye rundt henne. Det er derfor viktig at du liker en variert arbeidshverdag. Hun elsker å gå på oppdagelsesferd i nærmiljøet på hennes premisser, dra på dyreklubben og Atlanterhavsparken. Hun har også veldig lyst til å besøke venner, danse og synge. Baking, kreative leker og aktiviteter fenger også.

Matlaging vil være en viktig del av arbeidshverdagen hos oss, du må derfor like å bruke tid på dette. Det innebærer både å forberede, samt tilberede måltid for vår datter.

For oss er det viktig at du er selvgående og tar initiativ, at du er flink til å kommunisere og byr på deg selv. Arbeidstid vil være før og etter skole i ukene, samt lengre vakter i helgene, i tillegg til noe mer jobb i skoleferier. Vi har behov for både faste assistenter og tilkallingsvikarer. Stillingsprosent avtales evt ved intervju. Supert om du også har anledning til å følge oss på reise en sjelden gang.

 

Følgende egenskaper er ønskelig:

·       Initiativrik

·       Utadvendt

·       Løsningsorientert

·       Pedagogisk anlagt

·       Tålmodig

·       Nøyaktig og ansvarsfull

·       Kreativ

·       Selvgående

 

Arbeidsoppgavene er:

·       Lek og aktiviteter

·       Hente og bringe

·       Forberede og tilberede måltid

·       Enkelt husarbeid


Kompetanse:

·       Du må ha førerkort for manuelt gir, ønskelig at du disponerer egen bil

·       Plettfri vandel

 

 

Merk søknaden med BPA 156BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen