Er du voksen, positiv og på utgikk etter en deltidsjobb? Se her!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Oslo BPA 736

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid 20-40%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Martine Fulsaas

BPA-koordinator

E-post:
martine.fulsaas@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utløp den 25.10.2022.

Jeg er en godt voksen kvinne. Kunstnerisk, glad i blomster og artig. Noen ganger vil jeg skravle å være sosial, mens andre ganger trenger jeg fred og ro og at du trekker deg tilbake.

Arbeidsplassen ligger sentralt på Ullevål.

Arbeidstid er fast torsdag (kanskje mandag i tillegg etter høsten) fra kl. 13.00-17.00 (kan variere noe), det er mulighet for ekstra jobbing ved sykdom eller ferier.

Som person er du ansvarsfull og selvgående. Du er vant til å se hva som må gjøres i hjemmet, tilpasningsdyktig og trygg. Du har førerkort og er komfortabel med å kjøre bil. Det er et ekstra pluss hvis du er kjent i området.

På grunn av arbeidets art søker jeg etter kvinnelig assistent.

Arbeidsoppgaver:

  • Handle dagligvarer
  • Husarbeid
  • Rengjøring
  • Matlaging
  • Lettere hagearbeid
  • Være med på korte turer, kafebesøk og andre aktiviteter

 Vi tilbyr:

  • En meningsfull jobb
  • Egen kontaktperson i Prima
  • Ansattfordeler
  • Lønn etter tariff

 

Høres dette ut som en jobb som kan passe for deg? Søk i dag! Vi kaller inn til intervju fortløpende og ønsker rask oppstart. 


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/