Sprudlende og aktiv jente søker BPA assistent

Stillingstittel:
Lyst til å bli en del av mitt fantastiske BPA-team?

Arbeidsgiver:
Sprudlende og aktiv jente

Arbeidssted:
Kråkstad

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Så raskt som mulig etter avtale.

Kontaktperson

Marte Øverdal Simonsen

BPA-koordinator

E-post:
marte@prima-assistanse.no

Telefon:
90210760

Beklager, denne stillingen utløp den 30.09.2022.

Jeg trenger flere ansatte i mitt BPA-team, kanskje er dette deg?

Jeg er en aktiv jente på 21 år som er glad i å gå turer, bade, synge, danse, lage mat. Jeg er veldig sosial og et ja-menneske og har flere klubber jeg deltar i. Jeg bor i egen leilighet på Kråkstad.

Jeg er ofte med familien min på Larkollen. Trenger også assistenter som bor i dette området.

Jeg søker deg med godt humør som gjerne blir med på en latterkrampe eller to. Du er en som ønsker å lære meg og kjenne slik at du ser, hører og forstår meg selv om jeg har minimalt med ord-språk. Jeg trenger bistand til mye og din jobb som assistent vil være med på å skape et godt og innholdsrikt liv med meg.

Dine arbeidsoppgaver blir varierte og de fleste gjøres sammen med meg. Alt fra lek og moro, besøke familien min, gå turer, handle og lage mat, personlig hygiene, og hjelpe meg og holde orden i leiligheten min. Du skal være med å gi meg en fin balanse av lekenhet og rutiner/ro i hverdagen. 

Ønskelig at du kan være med på reiser ved behov.

Du vil jobbe i turnus med dag, ettermiddag og passiv nattevakt. 

Kvalifikasjoner

• Du er tålmodig

• Du er fleksibel og engasjert

• Har førerkort klasse B da jeg har egen stor bil

• Du må ha en god helse

• Gode norskkunnskaper

• Trives med å følge rutiner

• Må kunne framlegge politiattest

• God kjemi og personlig egenskaper vektlegges

Det er ønskelig med erfaring fra å jobbe med barn da jeg har ferdigheter mer som et barn enn en ung voksen. Har du erfaring med "tegn til tale" eller språktrening ASK er dette en fordel, men dette er ikke et krav. Det viktigste er at du er engasjert, nysgjerrig og trives med å lære og sette deg inn i ny kunnskap.

Kvinner oppfordres til å søke.

Høres dette interessant ut? Send oss din søknad.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/