Julie 23 år søker etter sporty & happy assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Trondheim

Arbeidssted:
Hommelvik

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monika Tyholt

Arbeidsleder

E-post:
monika.tyholt@outlook.com

Telefon:
94373075

Er du en positiv, sporty og blid person som ikke er redd for å ta i et tak, og har lappen? Da søker jeg deg! Jeg trenger nå flere gode hjelpere i hverdagen min. Jeg er på jakt etter kvinnelige assistenter som kan bli en del av mitt gode og stabile assistentteam. Jeg søker både faste og tilkallingsassistenter.

Jeg heter Julie, er 23 år og bor i Malvik. Jeg har CP (cerebral parese) og kan ikke gå uten støtte, derfor sitter jeg i rullestol. Jeg snakker utydelig og trenger hjelp i alle situasjoner. Jeg bor i egen bolig i Hommelvik og ønsker assistenter som bidrar til at jeg fortsatt kan ha en aktiv og fin hverdag. I fjor hadde jeg to fantastiske år på folkehøgskole.

Mandag, tirsdag og onsdag er jeg på jobb mellom 09:00 - 14:00, da vil du være med meg og støtte meg der. Torsdag er jeg på ridning og fredag har jeg svømmetrening. Begge de dagene er det instruktører, men jeg trenger at du blir med meg. Jeg har stor nytte av ridning og trening i vann.

Jeg liker fotografering og min store hobby er å skrive dikt. Jeg liker å være ute i naturen, og trening er en viktig del av livet mitt. Matlaging trenger jeg hjelp til, så håper du trives over grytene. Kjekt om du også liker å bake. Ellers er jeg glad i musikk, og elsker teater, film og konserter.

Det er fint om du har noen av de samme interessene som meg. Har du godt humør og ser mulighetene framfor begrensningene, da er du den jeg ser etter. Hvis kjemien mellom oss stemmer, så håper jeg at vi kan bli et godt team.

Høres dette ut til å være noe for deg? Send inn en søknad da!

Du vil bli formelt ansatt i Prima Assistanse, som vil ha ansvaret for lønn, forsikringer og kurs av ulike slag, men arbeidsplassen blir hjemme hos meg eller der jeg oppholder meg. Det er også aktuelt å bli med på reiser av og til.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen