Vær sammen med meg på reisen som god og kjærlig mor

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Møre og Romsdal (126)

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Deltid 70 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
19.08.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anders Dalseth

Teamleder

E-post:
anders.dalseth@prima-assistanse.no

Telefon:
99500382

Jeg er en hyggelig, sosial, utadvendt OG gravid dame som ser frem til dagen da min baby kommer til verden. Jeg har synstap, så jeg trenger nå flere nye assistenter til å være mine øyne i vår nye hverdag. Vi er et godt team av assistenter, og vi har også et støtteapparat av fagfolk som hjelper til. God opplæring blir gitt.

Vil du være med meg, så håper jeg du søker på en eller flere av stillingene under. Da skal vi sammen dra ut på reisen med å følge denne unike skapningen frem i verden.


Stillinger som skal fylles:


Nattevakt, to stillinger a 70%

Dag-og kveld, to stillinger a 50%


Alle stillingene innebærer turnusarbeid på hverdager og helg.


Arbeidsoppgaver:


Bistå meg i smått og stort av oppgaver som følger med det å være mor til en nyfødt baby.

Du assisterer meg også ved handling av mat, følge til ulike avtaler, matlaging og diverse husarbeid. Noe reising kan bli aktuelt når babyen blir litt større.Arbeidstid:


Det settes opp vakter fordelt på tre tidsrom i døgnet.

Dagvakt: 0800-1500

Ettermiddagsvakt: 1500-2200

Nattevakt: 2200-0800 


Du må gjerne snakke flytende norsk, men det er ikke et must. Da må du enten snakke engelsk, spansk eller portugisisk. Det er ønskelig at du har førerkort, og gjerne tilgang på egen bil. Plettfri politiattest må fremvises.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen