Jente 15 år søker BPA-assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland (1407)

Arbeidssted:
Bjørnafjorden

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Silje Hylland

Administrativ koordinator

E-post:
silje.hylland@prima-assistanse.no

Beklager, denne stillingen utløp den 25.10.2022.

Jente 15 år søker BPA-assistenter på tilkalling

Jeg er en ungdom som er interessert i kultur, politikk og samfunn, og som trenger DEG til å leve et fritt og selvstendig liv, på lik linje med andre. Jeg søker tilkallingsassistenter. Jeg søker etter unge assistenter og jeg oppfordrer kvinner til å søke.

Etter siste året på ungdomskolen i Bjørnafjorden, orienterer jeg meg mot videregående i Bergen om ett år. Du har arbeidssted på mine to bosteder på Nordås i Fana og Haugland i Os/Bjørnafjorden. Det er kort vei mellom hjemmene mine, og når motorveien åpner i oktober tar det omtrent 15 minutter å kjøre.

Arbeidstid vil i hovedsak være i skoletiden, ettermiddag/ kveld, helg og ferier. I tillegg er det fint om du har mulighet til å være med meg på reiser og overnattinger.

Mine interesser er blant annet musikk, teater, kulturliv, gaming, dyr, serier og film. Jeg er også medlem av Skaparstovo på Os og liker godt å holde på med håndverk. Tidligere har jeg drevet med skyting, teater, håndball, klatring og riding. Det er fint at du ikke er redd for dyr, siden jeg har en hyggelig hund.

Mine utfordringer er bevegelsesvansker, energi og ernæring. Jeg kan gå inne i eget hjem og bruker elektrisk rullestol ellers. Å være assistent for meg handler om å være mine armer og ben, hjelpe med daglige gjøremål og skape mulighet for at jeg kan være med venner og delta på fritidsaktiviteter.

Jeg trenger også assistenter som kan være med meg på skolen. Du vil da bistå meg i friminuttene, i undervisningen og på skoleturer. Arbeidsoppgaver utenom skolen vil være å bistå meg med fritidsaktiviteter samt praktiske gjøremål som handling, matlaging, rydding og vasking etc.

Mine sterke sider er at jeg har godt språk og har selv god oversikt over mine hjelpemidler og hvordan de brukes. Du får god opplæring, og du behøver ikke ha noen helsebakgrunn. Du bør like å være med på aktiviteter og være positiv til å finne på ting. Jeg har egen bil med plass til min elektriske rullestol, så du må ha vanlig førerkort. Det er også ønskelig at du disponerer egen bil.

Prima Assistanse er arbeidsgiver og mine foreldre er formell arbeidsleder. Ellers er jeg med og styre hverdagen.

Å være tålmodig og serviceinnstilt er en viktig del av jobben. Du må være utadvendt, pålitelig og spontan, samt i normalt god fysisk form. Fleksibilitet setter jeg også høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik, samt at arbeidstiden hos meg kan variere.

Arbeidsoppgaver

  •   Assistere i hjemmet mitt og med daglige gjøremål
  • Assistere meg på skole
  •   Assistere og kjøre meg på ulike fritidsaktiviteter
  •   Enkle oppgaver med ernæring
  •  Motivere til rutiner som trening og tøying
  •   Praktiske oppgaver og plikter i hjemmet

Personlige egenskaper

·      Du er pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid

·      Du har godt humør og et glimt i øyet

·      Du er god på å støtte og motivere

·      Stabil og arbeidsvillig

·      Motivasjon til å utgjøre en forskjell i hverdagen

Det viktigste for meg er at vi går godt sammen. Det er ingen krav til erfaring eller utdanning, da kjemien oss imellom vil være det viktigste.

Krav til stillingen er

·      Sertifikat klasse B og disponere egen bil

·      Gode engelsk eller norskkunnskaper

·      Plettfri vandel

·      Kunne være med på reise i inn- og utlandet