BPA assistent til dame på 37 i Nittedal

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA assistent til dame i Nittedal

Arbeidssted:
Nittedal

Ansettelsesnivå:
Deltid 60-80%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Stine Alnæs

BPA-Koordinator

E-post:
sa@primaassistanse.no

Telefon:
93619465

Beklager, denne stillingen utløp den 30.09.2022.

Jeg er en kvinne på 37 år med funksjonsnedsettelse som trenger litt bistand i hverdagen, jeg har to små barn. Jeg er på utkikk etter en BPA assistent fra høsten av. Arbeidsplassen er i mitt hjem i Nittedal og i nærområdet. Det er viktig at du er tålmodig for noen av arbeidsoppgavene er å bistå meg med barna. Dine arbeidsoppgaver vil være å støtte og motivere meg i hverdagen til å utføre husarbeid, matlaging, avlastning med barna, støtte til foreldre oppgaver som kjøring/henting i barnehage noen dager i uken og være med på fritids aktiviteter. Vil også trenge noe assistanse i skole/jobb.

Behovet er dag/kveld/helg samt noen passive netter.

Du må være omsorgsfull, effektiv, glad i mennesker, barn og dyr.


BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/