Livsglad dame søker etter gode assistenter fast, tilkalling

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Annonsen er utløpt

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Renate Mathisen

Arbeidsleder

E-post:
renate.mathisen@hotmail.no

Beklager, denne stillingen utløp den 01.11.2022.

Hei!

Jeg er en 31 år gammel jente som er født med Cerebral Parese og trenger personlig assistent (BPA) fast og vikarer

Litt mer om meg :

Jeg er positiv, sosial, imøtekommende og forståelsesfull, samt at jeg har god selvinnsikt. Mine interesser er blant annet film, café, musikk, kultur og litteratur. Jeg bruker mye tid innad i organisasjonsarbeid, da jeg har ulike styreverv, jobber som sekretær og er nettsideansvarlig.

Arbeidsoppgaver:

Jeg trenger en god del hjelp i hverdagen bla til matlaging, husarbeid, handling av matvarer, shopping, og transportbistand, samt ledsager på en del sosiale aktiviteter utenfor hjemmet.

Hva er det jeg ser etter? Deg som er pliktoppfyllende, ærlig, sosial, tålmodig, løsningsorientert, samt ett pluss om du liker gode samtaler og turer på cafe.

  • Du må ha gode norsk kunnskaper
  • Du må fremlegge politiattest førerkort (klasse B)
  • God kjemi vil bli vektlagt ved eventuelt ansettelse

Prima Assistanse tilbyr:

·      En meningsfylt jobb som fremmer likestilling

·      Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale

·      Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor

·      En selvstendig jobb med varierte oppgaver.

I første omgang ser jeg etter vikarer, men med mulighet for fast stilling, dersom kjemien stemmer. Jeg har behov for dagvakter og kveldsvakter. Eksempel på dagvakt ligger mellom tidsrommet 11- til 16. En kveldsvakt er som oftest mellom tidsrommet 19-23. Det vil bli gjort fortløpende intervjuer.

Aktuelle stillinger er mellom 20-35%

Det kreves ingen helsefaglig utdannelse for å kunne jobbe som min assistent.

Er du en person som ønsker å gjøre en forskjell og ikke minst forstår prinsippet "gi og ta", da kan akkurat du være den jeg søker etter som min personlige assistent.

 I søknaden er det viktig at du opplyser oss om hvor fleksibel du er. Skriv gjerne litt om din tilgjengelighet og kapasitet i søknaden. Hvilke dager kan du jobbe og når på døgnet passer det best (dag, ettermiddag, kveld eller nattevakt).

Flere av våre kunder klarer mange ting selv, men må ha assistenter til å være deres armer og ben i enkelte situasjoner. Du vil få mer informasjon om hvordan det er å jobbe som assistent ved et eventuelt intervju.

Er dette riktig jobb for deg? Søk allerede i dag!

For å søke klikk på knappen «Søk på stillingen» og legg ved en velbegrunnet søknad der du forteller hvorfor du er riktig person til denne jobben.

 

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe som BPA-assistent på:

https://prima-assistanse.no/jobbe-som-assistent/

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutteringssystemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv."Søknadstekst settes inn her"

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/